Bülent Kayabaş'ın son yolculuğunda eşi Kayabaş'tan duygu yüklü açıklama

Yeşilçam'ın müdavimi en usta oyuncularından Bülent Kayabaş, alın bağırsak illetine yenik düştü ve geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bugün düzenenlenen cenaze törenine eşinin, Bülent Kayabaş ile geçirdiği son dakikalarını anlatması herkesin yüreğini burktu

Haberler 21.04.2017 - 13:54 Son Güncelleme : 21.04.2017 - 14:32

Yeilçam müdavimi Bülent Kayaba, geçitimiz gün tedavi gördüü hastanede hayatn kaybetmiti. Ei Selma Kepekli Kayaba ise ei Büent Kayaba2n so anlarn anlatrken tüm sevenlerinin adeta yürekleri parçaland. Ei Kayaba ile hiç bir ey konuadklarn, kendisinin konuacak durumda olmadn anlatan Kayaba, sadece son vedasn yapabildiini gözyalar içinde açkland. Ve ite usta oyuncu Bülent Kayaba için veda töreni bugün, Muhsin Erturul Sahnesinde düzenlendi. Einin o içleri burkan veda konumas ise öyle oldu; En son hiçbir ey konuamadk. Konuacak durumda deildi. Sadece gördüm onu, vedalatm dedi. Yeilçam filmlerinin yldzlar tek tek kayyor. Geçitimiz gün kaybettiimiz Bülent Kayaba bgün gözyalar içinde uurlanyor.

Gördüü kaln barsak kanseri illetini bir türlü atlatamayan ve son olarak fenalanca hastaneye kaldrlan usta oyuncudan geçtiimiz gün kötü haber duyulmultu.72 yanda hayatn kaybeden Yeilçamn usta oyuncusu Bülent Kayaba için Muhsin Erturul Sahnesinde tören düzenlendi. Törene usta oyuncunun ei Selma Kepekli Kayaba ve olu Ümit Kayaba bata olmak üzere sanat camiasndan çok sayda seveni katld. Usta oyuncunun Türk bayrana sarl naa son kez tiyatro sahnesine getirildi. Usta oyuncunun biyografisinin okunmasyla balayan tören, sevenlerinin veda konumalaryla devam etti. Usta oyuncunun yakn dostlar ve sevenleri sahneye çkarak Kayaban ailesine basal diledi.

E AçIKLAMA YAPTI

Usta oyuncunun ei Selma Kepekli Kayaba üzgün olduunu söyleyerek, Üzgünüm çocuum, ne hissedeyim? Üzgünüm, ne diyeyim? çok üzgünüm. En son hiçbir ey konuamadk. Konuacak durumda deildi. Sadece gördüm onu, vedalatm. Filmleri var, izlesin insanlar dedi.

Oyuncunun olu Ümit Kayaba ise, Üzüntü ve gurur arasndaym. çok keyifli bir adamd, çok iyi bir adamd. Mesleini çok seviyordu. Bundan sonra tek yapacamz özlemek, anmak. Genelde günlük konular ve Beikta konuurduk. nsanlar onu anmak için tiyatroya gitsin, o bunu isterdi diye konutu.

RUTKAY AZZ KONUTU

Usta oyuncu Kayaban en son günlerinde dahi hep güldüünü söyleyen Rutkay Aziz, Hepimiz yaz k hep beraberdik. Bülent hem tiyatroda, hem sinemada, özellikle güldürü alannda çok baarlyd. Gülen ve güldüren bir insand. Olundan duyduuma göre de son günlerinde de hep gülüyormu. Iklar içinde yatsn eklinde konutu. Bülent Kayaban cenazesi, törenin ardndan Tevikiye Camiine götürüldü.

BÜLENT KAYABAIN SANAT HAYATI

1945 senesinde Eskiehirde dünyaya gelen Bülent Kayaba, 16 yandayken belediyenin tiyatrosuna girerek oyunculua genç yata ilk admn att. 1970 ylndaysa Semih Evinin yazp yönettii Kara Leke filmiyle profesyonel oyunculua balad. Ksa zamanda birçok filmi kariyerine sdrmay baararak 70li yllara damgasn vurdu. 1974 ylnda gösterime giren Karateci Kz filminde Ferruh karakterini canlandrd. Filmde kendisininde içinde bulduu ölüm sahnesi için parodiler yapld ve Conan gibi yabanc talk ov programlarnda gösterildi.

Kayaba, Winnie The Pooh isimli çizgi filmde Tiger karakterini de 14 yl boyunca seslendirmitir. Bülent Kayaba, 1981 ylnda Nur Sürer ile evlendi. Ksa sürede boand. 2007 ylnda 15 yllk arkada Selma Kepekli ile Turgutreiste evlendi.Bülent Kayaba, 2016 ylnda Sermiyan Midyatn yönetmenliini ve senaristliini üstlendii absürd bir hint komedisi olan Bir Baba Hindu adl sinema filminde Sermiyan Midyat ve Nicole Faria, Burak Satbol, Zeynep Kankonde, Ayhan Ta, Begüm Öner, Hakan Akn, Füsun Demirel, afak Sezer, Muhittin Korkmaz ile birlikte oynad.

Bir süredir tedavi gören Kayaba, kaln barsak kanseri hastal sonucu gelien çoklu organ yetmezlii nedeniyle 19 Nisan 2017 tarihi itibariyle hastanede hayatn kaybetti. Bülent Kayaba çada Sinema Oyuncular Dernei üyesiydi.

Ana Sayfaya Git