Serdar Ortaç eşi Chloe'nin bikinili pozuna tam puan verdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin bikinili pozları çok konuşuldu. Ağır hastalığının izlerini yavaş yavaş eşi sayesinde silmeye çalışan Serdar Ortaç, eşinin tanga bikinisi ile alakalı açıklama yaptı.Serdar Ortaç ve eşi Chloe cesur bikinisi hakkında ne dedi.

Haberler 18.07.2017 - 14:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Serdar Ortaçn ei Chloenin bikinili pozlar çok konuuldu. Ar hastalnn izlerini yava yava ei sayesinde silmeye çalan Serdar Ortaç, einin tanga bikinisi ile alakal açklama yapt. Senelerce irliktelikleri hakknda hiç konumayan ve evliliklerinde hiç bir zaman kara bulutlar dolamayan Serdar Ortaç ve ei Chloe cesur bikinisi hakknda gayet normal eklinde açklama yapt.

O KALçALARA ANCAK BEN DOKUNABLRM

arkc Serdar Ortaç, konser vermek için geçen gün zmire uçtu. Atatürk Havalimannda gazetecilere açklama yapan Ortaç, einin giydii tanga bikini yüzünden tartt iddiasna açklk getirdi. Ortaç, Bikinisine karmam diyerek iddialara son noktay koydu. Serdar Ortaç, geçtiimiz yllarda Hakan Genceye verdii röportajda Kskanç msn? sorusuna O çok kskanç. Benim umurumda deil. Yan masadaki adam, yanmda oturan kadn için Ne güzel kalçalar var derse gurur duyarm. çünkü sen o kalçalara ancak bakarsn. Ama ben dokunabilirim. demiti.

BODRUMDA GÖRÜNTÜLENDLER

Geçtiimiz gün Bebekte ei Chloe Loughnan ile birlikte ba baa yemek yiyen 47 yandaki arkc Serdar Ortaç, mekan çk basn mensuplarnn yan sra hayranlarnn da youn ilgisiyle karlat. Kendisiyle fotoraf çektirmek isteyenleri krmayan ünlü popçu, Bodruma tatilden çok i için gittiini söyledi.

Serdar Ortaç, ei Chloe Loughnann kendi tasarlad bikini koleksiyonundan bahsetti. Ortaç, Açkças ilk duyduumda Brak kzm girme bu ilere dedim. Fakat beni utandrd. Yapt tasarmlar sadece benim tarafmdan deil herkes tarafndan beenildi. Artk i kadn oldu kendisi dedi. EMEKL OLMA ZAMANIM GELD

Emekli olmak istediini vurgulayan Sedar Ortaç, Mümkün mertebe artk Chloe bikiniden sonra ceket yapsn, gömlek yapsn. Bol bol sat yapp para kazansn. Bende evde oturaym artk. Emekli olma zamanm geldi diyerek gülümsedi.

OLAY OLDU DENLMT

Ünlü popçu Serdar Ortaç ve ei Chloe Loughnan, Bodrum tatiline devam ediyor. Chloe Loughnann cesur bikinileri dikkat çekiyor.

CHLOENN BKNS

Serdar Ortaç ve ei Chloe önceki gün Türkbükündeki Galen Beachteydi. Chloe, plajda cesur bikinisiyle boy gösterdi. Ortaçn baklar her eyi anlatt: Serdar Ortaç peki bunun geri kalan nerede? der gibiydi.

GÖZÜNÜ SERDARDAN AYIRMADI

Chloe, gözünü u sralar hastal yeniden nükseden Serdar Ortaçn üstünden ayrmad.

Ana Sayfaya Git