Seren Serengil kendisine laf atan Nihal Candan arasında soğuk savaş başladı

Seren Serengil Nihal Candan kavgası sosyal medyaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta Murat Boz ve Eser Yenenler ile gece kaçamağı yaptığı iddia edilen Candan kardeşlerden büyüğü Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya adresinden Seren Serengil'e yüklenmiş ve açık pozlarının altına bir de yorum yazmıştı.

Haberler 12.05.2017 - 15:16 Son Güncelleme : 12.05.2017 - 19:57

Seren Serengil Nihal Candan kavgas sosyal medyaya damgasn vurdu. Geçtimiz hafta Murat Boz ve Eser enenler ile gece kaama yapt iddia edilen Candan kardelerden büyüü Nihal Candan, geçtiimiz günlerde sosyal medya adresinden Seren Serengile yüklenmi ve açk pozlarnn altna bir de yorum yazmt. Nihal Candan Instagram hesabndan geçtiimiz günlerde paylamnda Seren Serengilin eski klibinden fotorafna Bana hiç iyi örnek olmamtnz eklide yorum yapmt.

Duymayan Kalmasn programnn sunucular Seren Serengil ve Cengiz Semerciolu, Bu programda artk Nihal-Bahar Candan kardeler konuulmayacak dedi. Bu sözler üzerine Survivorn eski yarmacs Nihal Candan, nstagramndan Serengilin cesur klibinden sahneleri paylaarak, Bana hiç iyi örnek olmamtnz mesajn yazd.

FOTORAF çEKTRMEKLE GECELERE MEZE OLMAK FARKLI EYLER

Nihal Candann bu paylamnn ardndan Seren Serengilden yant gecikmedi.

Ünlü sunucu, instagramda isim vermeden yapt yaplamda, Fotoraf çektirmekle gecelere meze olmak farkl eyler diye sohbet ediyoruz. Dünyadaki her starn dekoltesi olan fotoraf vardr ama bir gecelik aklarn ahlak d ilikilerin seviyesiz kadnlarn fotoraf çektirmelerine bile gerek yoktur. Ne olduklarnn anlalmas için azlarn açtklar anda anlarsnz ne olduklarn. Sohbet ederken bunlara hem gülüyoruz hem de ne yalan söyleyeyim üzülüyoruz

SEREN SERENGL HAKKINDA

06 Nisan 1976 tarihinde stanbulda dünyaya gelen Seren Serengil, Yeilçam tarihinin gelmi geçmi en komik karakterlerini canlandran Öztürk Serengilin kzdr. Annesi Nevin Teoman ile babasnn ayrlna henüz 4 yandayken tank olan Seren Serengil, annesinin yannda büyümütür. çocukluu Niantanda geçen Serengil, alm olduu bale ve piyano dersleri ile sanat camiasna giriinin temellerini atm oldu.

stanbul Yldz Kolejinde ald lisans eitimini ngiltere ve sviçrede tamamlayan Serengil, anneannesinin talyan olmas sebebiyle farkl kültürlere tanklk etmitir. Eitim konusunda annesi Nevin Teoamann sk bir basksna maruz kalan Serengil, sviçrenin Montrö kentinde sadece rahibelerin olduu bir köyde eitim almtr. Burada sadece iki yl dayanabilen genç kz, 16 yanda Türkiyede sahnelere adm atmtr. Bu yata sahneye çkmas, dönemin en geç assolisti olmasna imkan tanmtr. brahim Tatlses, Emrah gibi gözde sanatçlarla sahneye çkm ve adndan söz ettirmeye balamtr.

Bir süre sonra dizi sektöründe de atlmda bulunan Serengil, Emrah ile projelerde bulunmutur. lk dizi projesi ise 1990 ylnda Mehmet Aslantu ile TRT 1 ekranlarnda rol ald Baka Olur Aalarn Düünü olmutur.

Dizi sektöründe ismindne söz ettiren Serengil, 2000 ylnda evlilik program sunmutur. 2012 ylnda ise ayr çiftleri bartrmak için evlilik program sunuculuu yapmtr.

lk albüm çalmasn ise 1991 ylnda Ayrldk ile yapmtr. Bir sonraki albüm çalmas ise Ben Adam Ayrlrken Tanrm olmutur.

Serengil hayat boyunca üç evlilik yaamtr. Bunlar;

2000-02: Ozan Kaçmaz

2002-05: Cengiz mren

2006-10: Musa Aytun

Seren Serengil, 03 Ekim 2016 tarihinden bu yana Deniz Akkaya ile birlikte Star TVde Duymayan Kalmasn programn sunmaktadr.

Ana Sayfaya Git