Serenay Sarıkaya Bodrum tatilinde doğum gününde öyle bir sürpriz yaşadı ki

Adanalı, Medcezir derken şimdi de Fi dizisi ile ünlenen Serenay Sarıkaya, gün gün sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle de güzel fiziği ile erkeklerin rüyasını süsleyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya üzerinden Bodrum'dan çekilmiş fotoğraflarını ekledi.

Haberler 03.07.2017 - 03:13 Son Güncelleme : 03.07.2017 - 15:42

Adanal, Medcezir derken imdi de Fi dizisi ile ünlenen Serenay Sarkaya, gün gün sosyal medya fenomeni olarak karmza çkmakta. Özellikle de güzel fizii ile erkeklerin rüyasn süsleyen Serenay Sarkaya, sosyal medya üzerinden Bodrumdan çekilmi fotoraflarn ekledi. Fi dizisinin ara vermesi akabinde soluu Bodrumda alan oyuncunun sevgilisi Kerem Bürsin kendisine bir de sürpriz yapt. stanbulda olan annesini alp gelen Bürsin, sevgilisini gzyalarna bodu.

26 yana giren sevgilisi için Bodrum-Turgutreise demirli teknede sürpriz bir doum günü partisi organize eden Kerem Bürsin, Sarkayadan habersiz annesi Ümran Sarkayay stanbuldan Bodruma getirdi.

Güvertede günelenirken kardan gelen botta annesinin olduunu fark eden Sarkaya, sevinç çlklaryla koyu inletti. Gözyalar içinde uzun uzun annesine sarlan oyuncu, sevgilisini de dudaklarndan öperek teekkür etti.

FAHRYE EVCEN BURAK ÖZçVT DÜÜNÜNE DAMGASINI VURMUTU

çalkuu dizisinin setinde birbirlerine ak olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit dün Sait Halim Paa Yalsnda yaplan törenle dünyaevine girdi.

Birçok ünlü ismin katld yln düününden renkli kareler sosyal medyadan paylald. Törene sevgilisi Kerem Bürsin ile gelen Serenay Sarkaya, derin yrtmacyla düüne damga vurdu. Fi dizisinde Duru karakterini canlandran 25 yandaki Sarkaya ve oyuncu sevgilisi Bürsin, çok mutluyuz, ikisini de çok seviyoruz. Onlarla burada olabilmek çok güzel bir ey dedi.

Ana Sayfaya Git