Seydişehir'de trafik kazası! Taka atarak durabildi

Konya Seydişehir ilçesinde meydana gellen trafik kazasında ölü ve yaralıların olduğu açıklandı. Seydişehir'de akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetinin kaybedidiği aracın takla atarak durabildiği ve içinde bulunan 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin de ağır yaralandığı açıklandı.

Haberler 16.06.2017 - 02:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konya Seydiehir ilçesinde meydana gellen trafik kazasnda ölü ve yarallarn olduu açkland. Seydiehirde akam saatlerinde direksiyon hakimiyetinin kaybedidii aracn takla atarak durabildii ve içinde bulunan 1 kiinin öldüü ve 1 kiinin de ar yaraland açkland.

Kaza, saat 22.30 sralarnda Seydiehir- Konya karayolunun 33ncü kilometresinde Kozlu Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. 41 yandaki Adem Aknc yönetimindeki 42 BS 016 plakal otomobil, kontrolden çkp takla att. Kazada, sürücü Aknc ile yanndaki 38 yandaki Nurettin Küçük ar yaraland. hbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla yarallardan Adem Aknc Seydiehir Devlet Hastanesine kaldrld, Nurettin Küçük ise Konyaya sevk edildi. Adem Aknc, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad.

Ana Sayfaya Git