Show TV İçerde 39. final bölümü izle! Celal Sarp Mert üçlüsü çatışması öldü mü

İçerde final bölümü adeta nefes kesti. İçerde 38. bölüm yaşananlar da çok merak edildi. 2 sezondr sevilerek izlenilen İçerde final bölümü izleyemeyenler tarafından internet üzerinden merakla aranmaya başladı. Sezon başında bu sene yaz başında final yapacak denilen İçerde FİNAL YAPTI

Haberler 20.06.2017 - 01:25 Son Güncelleme : 20.06.2017 - 01:44

çerde final bölümü adeta nefes kesti. çerde 38. bölüm yaananlar da çok merak edildi. 2 sezondr sevilerek izlenilen çerde final bölümü izleyemeyenler tarafndan internet üzerinden merakla aranmaya balad. Sezon banda bu sene yaz banda final yapacak denilen çerde dizisi, bilindii üzere Pazartesi akamlarnn en sevilen dizisi halindeydi. Sevilen dizinin bu sezon balayan Söz ile ayn akam balamas rekorlar biraz azaltmken, çerde final de Celal Sarp öldü mü sorusu herkes tarafndan merak edildi. ntikam hrs ile kavrulan Celalin sarp ve merte ne gibi bir tuzak kurduu da günlerdir merak edimekteydi. çerde 39. son bölümde final neler olduu merak ediliyor. te çerde final bölümü yaananlar.

çERDE FNAL YAPTI

Celal, iini bu sefer ansa brakmaz ve Ylmaz Kardeleri elinden kaçrmamak için onlar sabrla adm adm tuzana çeker. Bu srada gözler büyük gerçei henüz bilmeyen Eyleme çevrilir. Eylemin, Mertin aslnda Umut olduunu örenecei an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdürü öldürmediini kantlamann bir yolunu kefeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardm ister. Celal, iini bu sefer ansa brakmaz ve Ylmaz Kardeleri elinden kaçrmamak için onlar sabrla adm adm tuzana çeker. Bu srada gözler büyük gerçei henüz bilmeyen Eyleme çevrilir. Eylemin, Mertin aslnda Umut olduunu örenecei an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdürü öldürmediini kantlamann bir yolunu kefeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardm ister.

NELER YAANDI

Mert ve Sarpn Celal ile girdii çatma nefes kesti. Mert ve Sarpn çatmada yaraland gözlemlendi. Celal hapse girdi ve orada akli dengesini kaybetti. Dizinin sonunda neler yaand? Sarpa polislik mesleindeki baarsndan dolay ise plaket verildi.

FNAL GALASI YAPILDI

Show TVde 2016 Eylül aynda ekrana gelmeye balayan çerde dizisi 39. bölümüyle final yapt.

Dizinin final galas Lütfi Krdar Uluslararas Kongre ve Sergi Saraynda gerçekletirildi. çerde, Minik Kalpler yararna düzenlenen görkemli gecceyle prestijine yakr bir ekilde ekranlara veda etti.

Günler öncesinden dizinin final galas için hazrlk yapan ekip, hep birlikte final bölümünü izledi. Galaya çok sayda ünlü isim gelirken hayranlar ekibi yalnz brakmad.

Dizinin galasndan elde edilecek gelir, Tekirda MKA-DER ve çerde Spor Rehabilitasyon Merkezine balanacak.

ARAPLAR ÜZÜLDÜ

Fragman hakknda Türklerden sosyal medyada binlerce paylam yapld ama en çok dikkat çeken ise dizinin Arap hayranlar oldu.

kinci fragman yaynlanr yaynlanmaz sosyal medyada dizi hakknda konumaya balayan dizinin Arap hayranlar daha çok dizi bitecei için üzüntülerini ifade ettiler ve veda mesajlar yaynladlar.

çERDE KONUSU

çerde dizisinde Polis Akademisinde okuyan Sarp (çaatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut ynemli) karde olduklarndan habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçlk ve Organize Suçlar ube Müdürü Yusuf tarafndan Polis Akademisinden mezun olmasna bir hafta kala polislikten atlr. Mezuniyet günü Yusufa silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmedii yepyeni bir hayata adm atar. Bu yeni ve karanlk dünyada Sarpn en yakn düman ise Akademinin dier göz bebei Mert olacaktr. Yapmcln Ay Yapmn üstlendi çerdenin barollerinde çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli, çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uurlu, Rza Kocaolu, Nihal Kolda, Gözde Kansu ve Yldray ahinler yer alyor. Dizinin yönetmenliini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaolu kaleme alyor.

Ana Sayfaya Git