Sibel Kekilli film ve dizileri hakkında veryansın etti

Açık filmleri ile geçtiğimiz senelere damgasını vuran ve her daim her türlü eleştiri oklarının hedefi olan Sibel Kekilli'den son dakika veryansın. Ünlü isim Sibel Kekilli filmleri hakkında kendisine çok ağır yorumlar ve mesajlar gönderen şahıslara seslendi ve 'defolun' dedi.

Haberler 19.08.2017 - 02:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açk filmleri ile geçtiimiz senelere damgasn vuran ve her daim her türlü eletiri oklarnn hedefi olan Sibel Kekilliden son dakika veryansn. Ünlü isim Sibel Kekilli filmleri hakknda kendisine çok ar yorumlar ve mesajlar gönderen ahslara seslendi ve defolun dedi.

Geçtiimiz senelerde +18 deyince akla ilk gelen isimlerden olan Sibel Kekilli o dönemdeki dizi ve filmleri hakknda cinsel içerikli mesajlar gönderenlere Banaz ve haset dolusunuz. Defolun gidin! diyerek isyan etti.

Instagram hesabndan bir açklama yapan Kekilli, u ifadeleri kulland:

Her eyden önce, hepinize güzel desteiniz için çok teekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Sevginiz için teekkürler. çounluu Türk halkndan olmak üzere, hesabmdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceim cevabm aadadr.

BANAZ VE HASET DOLUSUNUZ

Tehditlerinizi, istismarlarnz ve irenç cinsel içerikli mesajlarnz daha fazla tolere etmeyeceim. Kendinizi Müslüman olarak tanmlayp baka insanlara, özellikle kadnlara ya da dinlere sayg duymuyorsunuz. Banaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabm takip etmeyi brakn!

Ana Sayfaya Git