Siirt'te kapatılan yollar açıklandı! İşte dev operasyon ayrıntıları

Siirt Şirvan ve Baykan ilçelerinde mevcut PKK varlığı ve mücadele kapsamında bazı yolların kapatıldığı açıklandı. Siirt'te kapatılan yollar açıklandı.

Haberler 03.08.2017 - 21:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt irvan ve Baykan ilçelerinde mevcut PKK varl ve mücadele kapsamnda baz yollarn kapatld açkland. Siirtte kapatlan yollar açkland.

l Jandarma Komutanlnca yaplan açklamada, PKKl teröristlerce gerçekletirilebilecek eylemlere yönelik vatandalarn can ve mal güvenlii salamak ile terör örgütü PKKya lojistik destek ve eleman temini faaliyetlerinin önüne geçilmesi maksadyla her türlü tedbirin alnd belirtildi.

Açklamada, Bitlis merkez Karnca Jandarma Karakol Komutanl sorumluluk bölgesinde bulunan ve ikamet edenin olmad Konalga köyü ve mezralarna giden yolun Bitlis Valiliince kapatld, bölgenin daha önceden barnma alan olarak kullanld bildirildi.

Son zamanlarda söz konusu bölgenin örgüt mensuplarnca barnak ve snma alan olarak kullanlabilecei belirtilen açklamada, yollar kullanlarak i birlikçiler tarafndan erzak yardm yaplabilecei deerlendirildii aktarld.

Bitlis merkez Konalga köy ve mezralarna giden Siirtin irvan ilçesine bal Boylu Jandarma Karakol Komutanl sorumluluk bölgesinde bulunan Kömürlü köyü ile Baykan ilçesine bal Kasml Jandarma Karakol Komutanl sorumluluk bölgesinde bulunan Kasml köyü yolunun kullanma kapatld kaydedilen açklamada, aksine hareket edenler ile emirlere duyarsz kalanlara fiile ayr bir suç tekil etmedii takdirde ilgili mevzuat gerei yasal ilem yaplaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git