Silikon mağduru hemşirenin son hali merak ediliyor! İşte o kare

Geçtiğimiz günlerde silikon mağduru kadın gündeme oturmuştu. Gittiği bayan kuaföründe kendini doktor olarak tanıtan ve dudaklarına silikon yapma vaadiyle kadını berbat hale getiren kişi için yargı süreci başlamıştı. şimdi herkes silikon mağduru kadının son halini merka ediyor.

Haberler 04.06.2017 - 16:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günlerde silikon maduru kadn gündeme oturmutu. Gittii bayan kuaföründe kendini doktor olarak tantan ve dudaklarna silikon yapma vaadiyle kadn berbat hale getiren kii için yarg süreci balamt. imdi herkes silikon maduru kadnn son halini merka ediyor.

Adanada kendisini doktor olarak tantan bayan kuaförüne dudak silikonu yaptran hemire Merve Kele, çok pimanm. Bu durumdan dolay ileride nasl bir hayat yaayacam bu beni çok korkutuyor. Kendisinden ikayetçiyim dedi.

çukurova Üniversitesi Balcal Eitim ve Aratrma Hastanesinde Göüs Hastalklar Polikliniinde hemire olarak görev yapan 22 yandaki Merve Kelein hayat bir anda alt üst oldu. Kele, yaklak 1 ay önce arkada araclyla internette kendisini estetik uzman olarak tantan bayan kuaförü Soner G. ile tant. Doutan sol alt dudanda ekil bozukluu olduu için dudan kalnlatrmak isteyen Kele, Azerbaycanda eitim gördüünü öne süren Soner G.ye önce 500 TLye geçici dolgu yaptrd. Dolgu bir haftada eriyince, bu kez bin liraya silikon dolgu yaplmas konusunda anlat. Klinii tadilatta olduu için ilemi evde yapacan söyleyen kuaför, 12 Nisan çaramba günü hemire Merve Kelee operasyonu yapt.

Merve Kelein dudaklar ilemden yarm saat sonra imeye balad ve 2 gün bu ilikler devam etti. Bunun üzerine kuaför Soner G. ile irtibat kuran Kele, Dudaklarn enfeksiyon kapm, bu beni aar doktora görün cevabn ald. Bunun üzerine özel bir hastaneye giden Kele, antibiyotik yazlp eve gönderildi ancak dudandaki ilik ve ar geçmedi. 3 hafta önce ise çalt hastaneye bavuran ve Plastik Estetik Cerrahi Kliniinde tedaviye alnan Kelein dudana ne olduu belirlenemeyen bir malzeme kullanld ve alerjik reaksiyon olutuu belirlendi.

Kele son halini de sosyal medyada yaynlayp, Evet buradaym ve yayorum. Hayat bu, bir ekilde zorluklar yanllar çkaryor karmza ve ben bunu da atlatyorum. Hala gülebiliyorum. Her yeni güne ükrediyorum. Olmamlara üzülmüyorum. çünkü kadere inanyorum. Allaha snyorum ve sizin sandnz gibi dm deil ruhumu seviyorum. Biliyorum kalbim güzel olursa hiç bir göz beni çirkin göremez. Ve bilmiyorsunuz, yaratann büyük kudretini unutuyorsunuz. Ve isteyin yalnzca ondan isteyin. Sevin en çok onu sevin. Dua edin. Utanmayn çekinmeyin, doru bildiiniz yoldan geri dönmeyin. Hakszla boyun emeyin. Ama ne olursa olsun kalbinizin kötü olmasna izin vermeyin. Dünyay iyilik kurtaracak. Hep iyi kaln hoça kaln notunu paylat.

Ana Sayfaya Git