Silivri Cezaevinde herkes yangın sanıyordu bakın ne oldu

Silivri Cezaevinde bu sabah yaşananlar herkesi şaşırttı. İlk başta yangın sanılan dumanların ardında bakın ne çıktı

Haberler 29.11.2016 - 16:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silivri Cezaevinde bubün yaananlar herkesi artt. Hareketli dakikalarn yaanmas sonrasnda yaplan açklama da bir kadn hükümlünün kendini yaka giriiminde bulunduu söylendi. Kendini atee veren hükümlüye ilk tedavi cezaevi personelinden geldi ve acil servis ekiplerii le hastaneye kaldrld.

TFAYE VE POLS ALARMA GEçT

12.40 sralarnda cezaevinden gelen ihbar itfaiye ve polisi alarma geçirdi. Olayn yaand yerin önemi nedeniyle tfaiyenin yansra çok sayda polis ekibi de cezaevine sevkedildi. Olay yerine ilk olarak Silivri tfaiye grubu ve bölgede görev yapan polis ekipleri ulat.

ZIRHLI POLS ARACI VE AMBULANS CEZAEVNDEN çIKTI

Olayn bir hükümlünün kendini atee vermesi eklinde yaand, büyüme ihtimalinin olmad ortaya çknca polis ve itfaiye ekipleri normale döndü. Bu srada ar silah tayan zrhl polis aracyla bir ambulansn cezaevinden çkt görüldü.

Cezaevi ve çevresinde durum normale döndü. Kendini atee veren hükümlünün kimliiyle ilgili bir açklama ise yaplmad.

BAKIRKÖY BASAVCILIINDAN SLVR OLAYI LE LGL AçIKLAMA

Bakrköy Cumhuriyet Basavcl bugün Silivri Cezaevindeki olayla ilgili yazl açklama yapt. Yazl açklamada, Silivri 4 Nolu L Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumunda Eldeki veya üstte tanan eyay çekip almak suretiyle hrszlk, Mala zarar verme, Gece vakti yama suçlarndan 9 yl hapis cezas ile hükümlü kiinin saat 12.19da oday yakarak yangn çkard belirtildi.

22 yandaki Burak Erolunun çkard yangna görevli personelce annda müdahale edildii belirtilen açklamada, Yangn ceza infaz kurumunun imkanlaryla söndürülmütür. Dumandan etkilenen hükümlü ve görevli iki infaz koruma memuru 112 acil servis ambulansyla Silivri Devlet Hastanesine sevk edilmilerdir. Yaplan ilk müdahalede görevli infaz koruma memurlar tedavileri tamamlanarak görevlerinin bana dönmülerdir. Yangna sebebiyet veren Burak Erolunun tedavisi ise halen devam etmektedir. htiyaten çarlan itfaiye ekipleri (3 adet) söz konusu yangnn cezaevi imkanlaryla söndürülmü olmasndan dolay herhangi bir müdahalede bulunmakszn görev yerlerine dönmülerdir ifadeleri yerald.

Ana Sayfaya Git