Silopi’de iş kazası: 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, geçtiğimiz günlerde teröristlerin bombalı saldırısında arızalan yüksek gerilim hattını onarımı sırasında yaşanan iş makinesi kazasında işçilerden biri öldü, biri de ağır yaralandı.

Haberler 06.10.2018 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Silopi ilçesinde, geçtiimiz günlerde teröristlerin bombal saldrsnda arzalan yüksek gerilim hattn onarm srasnda yaanan i makinesi kazasnda içilerden biri öldü, biri de ar yaraland.

Silopiye 5 kilometre uzaklktaki Cudi da eteklerindeki termik santrale elektrik salayan iletim hattna yönelik daha önce PKK tarafndan düzenlenen bombal saldrda hasar gören elektrik direini onarm çalmas srasnda, vincin halat koptu.

KAZASI CAN ALDI

Meydana gelen kazada içilerden Bilal Usta (42) olay yerinde hayatn kaybederken, ayn kazada yaralanan ahin Usta (58) ambulans ile Silopi Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Olayda hayatn kaybeden Bilal Ustann canezesi, topraa verilmek üzere memleketi Orduya gönderildi. Yaral ahin Ustann ise hastanede tedavisi sürüyor. Olayla ilgili balatlan soruturma ise devam ediyor.

Ana Sayfaya Git