Sinan Akçıl Otilia'yı 2 km ötede bıraktı! Cansu Taşkın ile gecelere aktı! Sinan Akçıl kaç yaşında

Adını ülkenin en güzel bayanları ile birlikte olması sonrasında sıklıkla duyuran şarkıcı Sinan Akçıl'ın son görüntüleri herkesi hayretler içinde bıraktı.inan Akçıl, ünlü manken Cansu Taşkın ile oldukça samimi bir halde görüntülendi. İşte Sinan akçıl'ın iddialara göre ihanet dakikaları kaydedildi.

Haberler 09.08.2017 - 02:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adn ülkenin en güzel bayanlar ile birlikte olmas sonrasnda sklkla duyuran arkc Sinan Akçln son görüntüleri herkesi hayretler içinde brakt. Hristiyan sevgilisi Otiliaya geçtiimiz günlerde imam nikah kymas ile bir kere daha gündee düen Sinan Akçl, ünlü manken Cansu Takn ile oldukça samimi bir halde görüntülendi. Bodrumda bir locada yan yana oturan ikilinin samimiyeti gözlerden kaçmad. Otilia da ayn saatlerde sadece birkaç kilometre uzaklktaki beachte konserdeydi.

AçIKLAMA YAPTI

Akçl, Sadece arkadalk yaptn insanlarla beni samimiymi gibi göstererek çeken ve günah alan magazin mantn knyorum. Ülkemin dertleri bu kadar younken, ben saçma sapan olaylarla 1 saniye bile anlmaktan utanyorum. Yalan haberyapanlar da utanr inallah. ifadelerini kulland.

SSYAL MEDYADA çOK KONUULMUTU

Beyaz TVde yaynlanan magazin programna konuk olan Sinan Akçl, sunucu Ceren Akdan nstagrampaylamna, kendisi hakknda övgü dolu ifadelerin yer ald bir yorum yazd.

Ünlü arkc, sahte hesaptan yapaca bu yorumu yanllkla resmi hesabndan yapnca, sosyal medyann diline dümekten kurtulamad.

Sinan Akçln sosyal medya hesab üzerinden yine kendisini övdüünü gören kullanclar, ksa sürede bu durumu tiye alan çok sayda paylamda bulundu. (Posta)

SNAN AKçILDAN AçIKLAMA

Ünlü arkc, kendi hesabndan kendisi hakknda yorum yapt eklindeki haberler üzerine açklamay yapt. Hesaplarnn hacklendiini belirten Akçl, hesabn geri alp ifrelerini deitirdiini vurgulad.

SON KONSER çOK KONUULMUTU

Bu yl 7. kez düzenlenen Büyük Ankara Festivalinin 2. gün konuklar Sinan Akçl, Uur Ilak ve güçlü sesiyle tannan Funda Arar oldu. Sahnede samimi itiraflarda bulunan Sinan Akçl, 15 Temmuz Darbe Giriiminin kahraman Türk halk sayesinde sonuçsuz kaldn belirterek, Milletimizin kahramanl oldukça bayramza da hiçbir ey olmaz, Türkiye Cumhuriyeti yklmaz diye konutu. Akçl daha sonra elinde Türk bayra ile Bir Bakadr Benim Memleketim arksn seslendirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINA KAVUTU

Hayranlarnn çlklar ve tezahüratlar arasnda sahneye çkan Akçl, binlerce Ankaralnn önünde en sevilen arklarn seslendirdi. Yüzyln Ak, arttr ve Biri Bana Gelsin eserlerini yorumlayan sanatçya izleyenler de hep bir azdan elik etti. Geçtiimiz günlerde katld bir magazin programnn ardndan, Instagram hesabndan kendini öven yorumlar yazarak sosyal medyada gündem olan ve daha sonra hesabnn ele geçirildii yönünde açklamalar yapan Akçl, gece boyunca elinden düürmedii telefonuyla hesabndan bol bol paylam yapt.

SNAN AKçIL HAKKINDA

Sinan Akçl, 20 Mays 1982 tarihinde Hollandann Leeuwarden ehrinde dodu. Aslen çanakkale Bigaldr. Müzik adam keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestras efi Saim Akçln oludur. Annesinin ad Gaye çalayan. Piyanist dil Akçln (d.1977) kardeidir. Aile 1982 ylnda Hollandann Leeuwarden ehrinden stanbula tanr. Anne ve babas daha sonra boanmtr.

Müzik hayatna 6 yanda Kadköy Belediye Konservatuar Piyano Bölümünde balayan Sinan Akçl, eitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yanda Konservatuar brakp St. Benoit Fansz Lisesine girdi. St. Benoit Lisesi örencisiyken 1995 ylnda okul orkestrasnda yer ald ve ayn yl pop dalnda ilk beste ödülünü kazand. Popüler müzii kendine daha yakn buldu ve Türk Pop Müziine yeni bir soluk getireceine inanarak bu yönde çalmalar yapt.

Sinan Akç imdiye kadar bata zel çelikgöz, Ferhat Göçer, Enbe Orkestras, Nilüfer, Candan Erçetin, Kibariye, Petek Dinçöz, Ebru Günde gibi ünlü sanatçlar ile çalmtr. 2008 yl sanatçnn adeta krlma noktas oldu ve adnn yer ald albüm satlar oldukça iyi rakamlar elde etti. arklaryla her yaa ve her kesime hitap eden Sinan Akçl bestelerinin neredeyse tamam hit arklar kategorisinde yer ald. 2009 ylnn Mays aynda Hadisenin Eurovision ark Yarmasna katld ve 4. Olduu Düm Tek Tek arksnn söz ve bestesinde Sinan Akçl imzas vardr.

Ayrca, pop arkcs Hande Yenerin 1 Nisan 2010 tarihinde çkard Handeye Neler Oluyor? albümümdeki söz ve müzikler ve yine Hande Yenerin 13 Eylül 2010da çkarm olduu Handeyle Yaz Bitmez Albümündeki 10 Remix ve Uzayl adl arknn söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçla aittir. Türkiyede baarl çalmalara imza att sralarda yurtdnda da adn duyuran Sinan Akçl, Ortadou, Yunanistan ve Bulgaristandaki önemli solistlerle çeitli projelerde bulundu. Funda Ararn 12 Aralk 2013 tarihinde çkard albümünde Hafza adl arknn sözlerini yazd ve bestesini yapt. Sinan Akçl, iyi derecede ngilizce ve Franszca bilmektedir. Rezene çay içmeden duramayan Sinan Akçl, haftada 7 gün kardiyo yapyor, gündüz uyuyup gece çalyor.

Sinan Akçl, Med Yapmn yapmcln üstlendii ve 2014 ylnda televizyonda yaynlanan X Factor ya da orijinal ismi ileThe X Factor, televizyon ark yarmasnda jürilik yapmtr.

Ana Sayfaya Git