Sır cinayet çözüldü!

Annesine ait evin tuvaletinde ölü olarak bulunan Yusuf Evran'ın ilişki yaşadığı kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberler 09.03.2022 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani ilçesinde annesine ait evin tuvaletinde ölü bulunan Yusuf Evrann (45), iliki yaad Z.T. (27) tarafndan av tüfeiyle vurularak öldürüldüü ortaya çkt. Z.T., ifadesinde, 5 yl önce kendisini hoca olarak tantan Yusuf Evran ile tantn, talihinin açlmas için kendisiyle birliktelik yaamas gerektiini söyledii, o günden sonra da baskyla sürekli kendisiyle birlikte olduunu, bu durumdan kurtulmak için de cinayeti ilediini itiraf etti. Olayla ilgili Z.T. ile tüfein sahibi olan babas Z.T. tutukland.

Ergani ilçesinde geçen yl 27 Kasm günü Yusuf Evran (45) annesine ait evin tuvaletinde hareketsiz bulundu. çarlan salk ekibinin yapt kontrolde, Evrann yaamn yitirdii tespit edildi. Yusuf Evrann yaplan otopsisinde silahla vurulduu saptand.

TUVALETTE SLAHLA VURULMUTU

lçeye giden l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii olayla ilgili çalma balatt. Evde inceleme yapan ekipler, olayn hemen öncesi Evran görenlerle görütü. Evrann öldürüldüü saatin öncesi ve sonrasnda evin çevresinde telefon sinyali çalmas yapld. Baz üphelileri tespit eden polis, ifadelerini ald. Bu kiilerden bazlar, Evrann kendisini hoca olarak tanttn, muska yazp, merhemler verdiini, bu yöntemle rahatszl olanlarda iyi sonuçlar alndn yayarak kadnlarla irtibat kurduunu söyledi. Bunun üzerine ekipler, soruturmay bu yöne kaydrd. Yaplan aratrmann ardndan üpheli olarak tespit edilen Z.T. ile babas Z.T., aabeyi B.T. ve kuzeni T.T. gözaltna alnd.

CNAYET çAPRAZ SORGUDA çÖZÜLDÜ

çapraz sorguya alnan üphelilerden Z.T., cinayeti itiraf etti. Z.T., 5 yl önce annesini kaybettiini, kendisini hoca olarak tantan Yusuf Evran ile tantn belirtti. Z.T., talihinin açlacan, bunun da yolunun kedisiyle birliktelik yaamaktan geçtiini söyleyen Evran ile birlikte olduunu ifade etti. Evrann bu süreçten sonra baskyla sürekli kendisiyle birlikte olduunu öne süren Z.T., Yusuf Evran, sözde talih açtn ve bu ekilde kadnlara bunun yolunun kendisiyle iliki yaamaktan geçtiini söylüyordu. Olay gününden bir ay önce yine olay yeri olan adreste Yusuftan korktuum için cinsel birliktelik yaadk. Yusufun sürekli beraber olma teklifi ve basksndan kurtulmak için öldürerek yaam kurabileceimi düündüm. 5 yldr bunu yayordum. Bulumak için aradm, babama ait tüfei de poete koyarak daha önce görütüümüz Yusufun annesinin evine gittik. Yusufu beklemedii bir anda ate edip vurdum daha sonra eyalarn da alarak ayrldm. Tüfei kazan dairesinde yaktktan sonra çöpe attm dedi.

lemlerinin ardndan sevk edildikleri adliyede mahkemeye çkarlan üphelilerden Z.T. ile tüfein sahibi babas Z.T. tutukland, aabeyi ve kuzeni ise serbest brakld.

Ana Sayfaya Git