Sırları hala çözülmedi!

Öldürdüğü kızlarıyla yan yana toprağa verildi

Haberler 26.08.2018 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ADIYAMANn Kahta ilçesinde, evinde tabancayla yaamna son veren Aziz Kayann (50) cenazesi, intiharndan önce ayn silahla öldürdüü kzlar Vesile (20) ve Iln (18) cenazeleriyle yan yana kazlan mezarlarda defnedildi. Kayann 2 kzn öldürüp, intihar etmesinin nedeni halen belirlenemezken, yaknlar, ailenin yüklü miktarda borcu olduunu öne sürdü.

Kahta Belediyesi tfaiye Müdürlüünde sorumlu müdür olarak görev yapan Aziz Kaya, Turgut Özal Mahallesindeki evine dün akam gelip, iddiaya göre, ablalaryla konuacan söyledii küçük kz Zeynepten bahçeye çkarak, oyun oynamasn istedi. Aziz Kaya, bir süre sonra yanndaki tabancayla kzlar Vesile ve Il ile ei Münibeye ate açt. Münibe Kaya, yara almadan kaçp, bahçedeki kz Zeynepi de alarak, evden uzaklat. Kurunlara hedef olan Vesile ve Il kardeler ise olay yerinde yaamn yitirdi. Kzlarn öldüren Aziz Kaya da ayn tabancay bana dayayp, ateleyerek, yaamna son verdi. Silah seslerini duyan ve Münibe Kayann evden kaçtn görenlerin ihbaryla gelen salk görevlileri, baba ve 2 kznn cansz bedenleriyle karlat.

CEBNDEN BU OLAYIN SORUMLUSU BENM NOTU çIKTI

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Aziz Kayann cebinde Bu olayn sorumlusu benim yazl not buldu. Kada incelenmek üzere el koyulurken, ölen baba ve kzlarnn cesetleri, Adyamanda yaplan otopsinin ardndan bugün yaknlarnca teslim alnd. Cenazeler, Kahtaya bal çaltl köyüne götürüldü. Köyde cenaze töreni düzenlendi. Törene katlan ve eiyle 2 kzn kaybeden Münibe Kaya, uzun süre gözya döküp, sinir krizi geçirdi. Kz kardeler ile babalarnn cenazeleri, öle vakti çar Camiinde klnan namazlarn ardndan Karadut mezrasnda yan yana kazlan mezarlarda defnedildi.

YÜKLÜ MKTARDA BORçLARI VARDI DDASI

Polis ekipleri, Aziz Kayann kzlarn öldürüp, intihar etmesiyle ilgili ailenin yaknlarnn ifadelerine bavurdu. Aile yaknlarnn, polise verdii ifadelerinde, Aziz Kayann yüklü miktarda para borcu olduunu belirterek, cinayeti bu nedenle ileyip, ilemediini bilmediklerini anlattklar örenildi.

Ana Sayfaya Git