Şırnak Silopi'de zırhlı polis aracı eve çarptı O sırada mışıl mışıl uyuyorlardı

Şırnak Silopi'de dehşet kaza. Zırhlı polis aracının bir evin duvarına çarpması sonrasında odada yatmakta olan 2 çocuk hayatını kaybetti.

Haberler 04.05.2017 - 15:13 Son Güncelleme : 04.05.2017 - 17:16

rnak Silopide dün gece meydana gelen korkunç kaza da iki çocuk yaamn yitirdi. Gece saat 23.50 sularnda rnak Silopide bulunan odalarnda uyuyan iki küçük çocuk, feci kaza da can verdi. Zrhl polis arac direksiyon hakimiyetini kaybedlmesi akabinde evin duvarlarn ykarak içeri girdi. O srada odada uyuyan iki çocuun üzerine duvar yklmas sonrasnda can verdiler. Hayatn kaybeden çocuklarn kimliklerine ulald.

Korkunç kaza rnakn Silopi ilçesinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi akabinde zrhl polis arac bir eve girdi. Kazann vahamiyetine sabah saaterinde daha çok ulalrken, evin bir bölümünün duvarlarnn çöktüü örenildi.

ÖLEN çOCUKLARIN KMLKLER BELRLEND

Zrhl polis aracnn bir eve çarpmas sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatn kaybetti. Karyaka Mahallesi 715inci Sokakta meydana gelen olayda Mesut Yldrma ait eve polis aracnn çarpt belirlendi. Kazada, panzerin çarpt evin bölümü yklrken, odada uyuyan Muhammet (7) ve Furkan Yldrm (6) adl kardeler hayatn kaybetti.

çOK SAYIDA EKP SEVKEDLD

Kazann ardndan olay yerine çok sayda polis sevk edildi. Nöbetçi savc da olay yerine gelip, incelemelerde bulundu. Hayatn kaybeden çocuklarn cenazeleri Silopi Devlet Hastanesine kaldrlrken, kazayla ilgili çok yönlü soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git