Şırnak son dakika! Şırnak Üniveristesi rektörü Mehmet Nuri Has, hayatını kaybetti

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas, kalp krizi geçirmesi akabinde hayatını kaybetti. Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas hlikopter ile kaldırıldığı Batman'daki hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberler 23.07.2017 - 16:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas, kalp krizi geçirmesi akabinde hayatn kaybetti. Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas hlikopter ile kaldrld Batmandaki hastanede hayatn kaybettii açkland.

Edinilen bilgiye göre rnak ka kalp kirizi geçiren rnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Nuri Nas heliktopterle kaldrld Batman daki hastanede yaamn yitirdi.

15 TEMMUZ ETKNLKLERNDE GÖRÜNTÜLENMT

rnakta Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü tarafndan 15 Temmuz hain darbe giriiminde ehit olanlar için mevlit okutuldu.

Merkez Külliye Camisinde düzenlenen programa, Vali Mehmet Akta, rnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Nuri Nas, l Jandarma Komutan Albay Hünkar Kele, l Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve vatandalar katld. Mevlit programda, Kuran tilaveti ve ilahiler okunurken ehitler için dua edildi. Vatandalara gül suyu ve lokum ikramnda bulunuldu. Mevlit sonras katlmclara tavuklu pilav datld.

Programa katlan vatandalardan Mehmet Güngör, Bugün ehitlerimiz için mevlit okutuldu. Bizler de ehit aileleri olarak mevlit programmza katldk. Geçen sene bu tarihlerde alçak ve hain FETÖcüler tarafndan ehit edilen 259 ehidimizi rahmetle anyoruz ve ailelerine basal dileklerimizi iletiyoruz. Gazilerimize de ükranlarmz sunuyoruz. 15 Temmuz ruhu bu alçak ve hainlere kar, biz buradayz yine meydanlardayz, yine camilerimizde mevlitlerimiz okunmaya devam edecek. Bu alçak ve hainler hiçbir zaman emellerine ulaamayacaktr. Ben buradan bir kez daha bu alçak ve hain giriimi yapan FETÖcü, darbecileri lanetliyorum, knyorum. Allah ülkemize bir daha bu tür eyleri yaatmasn. Ancak bu millet büyüktür, dousundan batsna, güneyinden kuzeyine, rnakls, çanakkalelisi, hepimizi o gece meydanlara çktk ve bu alçak ve hainlere kar buradayz. Sayn reisimizin yanndayz, sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann yanndayz. Bu meydanlarda bu mesajmz verdik ve vermeye de devam edeceiz. Bunu herkes bilsin ki bu ülke öyle kolay kazanlmamtr. Bu ülke ehit kanlaryla kazanlmtr. Bunu dedelerimiz çanakkalede gösterdikleri gibi bizlerde dou ve güneydou da bu meydanlarda sayn Cumhurbakanmzn yannda olduumuzu Türkiye Cumhuriyet Devletinin yannda olduumuzu ifade ediyoruz. 15 Temmuz darbe giriiminde sonra tekrar nöbetimizin bandayz ve mücadelemize devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git