Şırnak'ta hareketli dakikalar! 21 gözaltı

Yurt geneli devam eden operasyonlarda Şırnak'ta hareketlilik gözlendi. Süregelen hareketlilikte 21 kişinin terör şüphesi ile gözaltına alındığı açıklandı. Şırnak Valiliği düzenlenen operasyon ve mevcut gözaltılar ile alakalı açıklama yaptı.

Haberler 12.06.2017 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yurt geneli devam eden operasyonlarda rnakta hareketlilik gözlendi. Süregelen hareketlilikte 21 kiinin terör üphesi ile gözaltna alnd açkland. rnak Valilii düzenlenen operasyon ve mevcut gözaltlar ile alakal açklama yapt.

rnak Valiliinden yaplan yazl açklamada, PKK terör örgütüne yardm yataklk yapanlar ve teröre finans salayanlara yönelik 7 ruhsatsz maden oca ve 31 adrese ezamanl operasyon düzenledii belirtilerek, u bilgiler verildi:

rnak merkez, Cevizdüzü, Toptepe, kizce köyleri ile çobanbey, çukurhan mahalleleri bölgesinde güvenlik kuvvetlerimizce bölücü terör örgütüne yardm yataklk yapan ve teröre finans salayan ahslara yönelik 31 ayr adres ve 7 ruhsatsz maden ocanda yaplan e zamanl müterek operasyonda 21 kii gözaltna alnmtr. cra edilen operasyon kapsamnda yaplan aramalarda; 2 tabanca, 46 tabanca fiei, 1 haval tüfek, 6 av tüfei, 76 av tüfei fiei, pillere bal el yapm uzaktan kumanda ateleyicisi, 6 Kalanikof arjörü, 30 Kalanikof mühimmat, 1 dürbün, 1 silah üstü pointer, bin 75 karton kaçak sigara, 11 örgütsel fotoraf ele geçirilmitir.

Ana Sayfaya Git