Şırnak'taki cinayet

Uludere ilçesi Taşdelen köyünde bıçaklanarak öldürülen Ekrem Çetin'in katil zanlısı olarak eşi, kızı ve oğlu tutuklandı.

Haberler 11.12.2016 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Uludere ilçesi Tadelen köyünde bçaklanarak öldürülen Ekrem çetinin katil zanls olarak ei, kz ve olu tutukland.

Alnan bilgiye göre, 18 Kasmda Tadelen köyünde evinin 200 metre uzanda cesedi bulunan ve bçaklanarak öldürüldüü belirlenen Erem çetin (35) cinayetiyle ilgili güvenlik güçlerince yürütülen soruturma kapsamnda ei Kymet çetin (30), olu Ü.ç. (16) ve kz K.ç. (14) gözaltna alnd.

çetinin ei Kymet çetin, jandarmada verdii ifadede, cinayeti çocuklaryla planlayp uyguladklarn itiraf etti.

SGARA ZMARTLERN VÜCUDUMDA SÖNDÜRÜYORDU

Kocasyla iddetli geçimsizlik yaadklarn anlatan çetin, ifadesinde einden sürekli çocuklarnn önünde dayak yediini, einin sigara izmaritlerini vücudunda söndürdüünü savundu.

Einin kendisine uygulad iddete çocuklarnn da ahit olduunu ifadesinde kaydeden çetin, çocuklarmla plan yapp eimin bana önce odun ile vurduk. Daha sonra 7 bçak darbesiyle öldürdük. dedi.

çetinin olu Ü.ç. ve kz K.ç. de ifadelerinde, annelerine uygulad iddet nedeniyle babalarn anneleriyle bir olup öldürdüklerini söyledi.

Jandarmadaki ilemlerinin ardndan adli makamlara sevk edilen Kymet çetin ve çocuklar tutukland.

lçeye bal Tadelen köyünde oturan Ekrem çetinin (35) cesedi, 18 Kasmda evine 200 metre uzaklkta bo bir arazide üstü branda ile örtülmü ekilde bulunmutu.

Yaplan incelemede çetinin bçaklanarak öldürüldüü belirlenmiti.

Ana Sayfaya Git