Sivas'ta apartamanda dehşet! İleri geri ateş açtı

Sivas'ta apartmanda dehşet yaratan eline geçirdiği silah ile ileri geri ateş açan kadının psikolojik sorunlarının olduğu açıklandı.

Haberler 16.06.2017 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sivasta apartmanda dehet yaratan eline geçirdii silah ile ileri geri ate açan kadnn psikolojik sorunlarnn olduu açkland.

Olay saat 19.00 sralarnda Yeniehir Mahallesi 3üncü Sokakta bulunan Lider Apartmannda meydana geldi. Psikolojik sorunlar olduu iddia edilen 54 yandaki Adalet G. evindeki av tüfeiyle apartmann içerisinde bir el ate etti. Silah sesini duyan komularnn ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Adalet G.yi ikna edemeyince tekrar ate edebilecei düüncesiyle olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Apartmann 8inci katnda oturan kadnn balkondan atlama ihtimaline kar da itfaiye ekipleri branda açarak önlem ald.

Mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaatan Adalet G. zaman zaman balkona çkarak polis ekipleri ile konutu. 5 saat boyunca süren çabalara karn Adalet G. ikna edilemedi. Her hangi bir olumsuzluk yaanmamas için salk, itfaiye ve polis ekiplerinin bina önünde önlemler alnd.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git