Siverek Karıştı

Siverek'te son bir hafta içerisinde, akraba aşiret üyeleri arasında peş peşe yaşanan silahlı kavgalar, can almaya devam ediyor. Dünde amca çocukları çatıştı; 1 ölü, 2 yaralı.

Haberler 17.09.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverekte son bir hafta içerisinde, akraba airet üyeleri arasnda pe pee yaanan silahl kavgalar, can almaya devam ediyor. Dünde amca çocuklar çatt 1 ölü, 2 yaral.

Son bir hafta içerisinde, Siverekte yakn akbara olan aile ve airet üyeleri arasndaki silahl kavgalar can almaya devam ediyor. Dün de, amca çocuklar arasnda çkan silahl kavgada bir kii öldü, iki kii de yaraland. Önceki gün; Kalender ve Kantarm aileleri arasnda bir kiinin ölümü, iki kiinin yaraland olayn kamera görüntüleri ortaya çkt.

AMCA çOCUKLARI çATITI

Siverek ilçesine bal Ezimülk krsal mahallesinde yaand. Amca çocuklar arasnda henüz bilinmeyen bir nedenle balayan tartma ksa sürede silahlarn da kullanld kavgaya dönütü. çkan kavgada, Mehmet B. (15), iddiaya göre evden ald silahla evli ve 2 çocuk babas olan amcasnn olu Sakp B.yi silahla vurarak ar yaralad.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Siverek Devlet Hastanesine kaldrlan Sakp B. yaplan müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Mehmet B.yi gözaltna ald.

anlurfa Adli Tp Kurumu morguna kaldrlan ceset, yaplan otopsi ilemlerinin ardndan ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

KAVGANIN GÖRÜNTÜLER

Öte yandan, önceki güh 1 kiinin yaamn yitirdii, 2 kiinin de yaraland iki aile arasndaki tal, sopal ve bçakl kavgann görüntüleri ortaya çkt. Kavgada piknik tüpüyle çevredekilere saldran kii de görüntülerde yer ald.

Olay, Kale Mahallesi Gerger Caddesinde meydana geldi. Yolda karlaan Kalender ve Kantarm ailelerinin fertleri arasnda, henüz bilinmeyen nedenle tartma çkt. Tartma, ksa sürede büyüyüp talarn, sopalarn ve bçaklarn kullanld kavgaya dönütü.

BR ÖLÜ, K YARALI

Kavgada Zekeri, Hakan ve Cuma Kantarm yaraland. hbarla gelen salk görevlileri, yarallar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldrd. Kavgada bçakla ar yaralanan Hakan Kantarm, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad.

Tal, sopal ve bçakl kavgann çevredekiler tarafndan cep telefonu kamerasyla kaydedilen görüntüleri ortaya çkt. Taraflarn birbirine saldrd anlarn yer ald görüntülerde, piknik tüpüyle çevredekilere saldran kii ise dikkat çekti.

KARDENDEN SEKEN KURUN

Buarada, Siverek ilçe merkezine 35 kilometre uzaklktaki Mezra Mahallesinde Hüseyin A.nn, iddiaya göre, oynad babasna ait ruhsatl av tüfei ate ald. Tüfekten çkan saçmalarn bana isabet ettii Rojda A., olay yerinde yaamn yitirmiti. Kardeinin ölümüne neden olan Hüseyin A. da ayn silahla intihar etmek isterken, bacandan yaralanmt. Olayla ilgili soruturma balatlmt.

Ana Sayfaya Git