Siverek'te iki aile kavga etti: 1 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki aile arasında bilinmeyen nedenle çıkan, taş, sopa ve bıçak kullanılan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberler 12.09.2018 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kavga, öle saatlerinde Kale Mahallesinde meydana geldi. Gerger Caddesinde karlaan Kalender ve Kantarm ailesinin fertleri arasnda belirlenemeyen nedenle tartma çkt.

K ALE KAVGASI

Tartma ksa sürede ta, sopa ve bçak kullanlan kavgaya dönütü. Kavgada Zekeri Kantarm, Hakan Kantarm ve Cuma Kantarm yaraland. çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine polis ve salk ekibi sevk edildi. Salk ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine götürülen yarallardan bçakla yaralanan Hakan Kantarm doktorlarn çabasna karn kurtarlmad.

BR ÖLÜ, 2 YARALI

Kantarmn cenazesi otopsi için morga kaldrlrken, polis ve jandarma hastane ile olay yerinde güvenlik önlemi ald. Polis olay yerinden kaçan kavgaya karan Kalender ailesine mensup kiilerin kimliklerini belirleyip, yakalamak için çalma balatt.

TÜFEKLE OYNAYINCA

Öte yandan, Hüseyin A.nn (13) oynarken elinde ate alan tüfekten çkan saçmalarn bana isabet ettii kardei Rojda A. (12), yaamn yitirdi. Kardeinin ölümüne neden olan Hüseyin A., ayn silahla intihar etmeye çalrken, yaraland.

Olay, öleden sonra Siverek ilçe merkezine 35 kilometre uzaklktaki Mezra Mahallesinde meydana geldi. Hüseyin A.nn, iddiaya göre, oynad babasna ait ruhsatl av tüfei ate ald. Tüfekten çkan saçmalarn bana isabet ettii Rojda A., olay yerinde yaamn yitirdi.

KARDE NTPARA KALKITI

Kardeinin ölümüne neden olan Hüseyin A. da ayn silahla intihar etmek isterken, bacandan yaraland. Silah sesiyle odaya giren aile fertleri, salk ekibine haber verdi. hbarla gelen salk görevlileri, yaralanan Hüseyin A.y ambulansla Siverek Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste tedaviye alnan küçük çocuun salk durumunun iyi olduu belirtilirken, ölen kardei Rojdann cansz bedeni ise otopsi için morga konuldu.

Ana Sayfaya Git