Siverek’te kaza: 8'i öğretmen 10 kişi yaralandı

Siverek ilçesinde, görev yaptıkları okuldan dönen öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8'i öğretmen, 10 kişi yaralandı.

Haberler 21.11.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, öleden sonra Ofis mahallesinde meydana geldi. Eriçay mahallesindeki ortaokulda görev yapan ve ilçe merkezine dönen öretmenleri tayan Kasm Koparan yönetimindeki 63 S 6330 plakal servis minibüsü 13üncü Sokakta Serhat Karsl yönetimindeki 63 ER 767 plakal otomobille kafa kafaya çarpt. çarpmann etkisiyle kontrolden çkan servis minibüsü, sokakta bulunan bir iyerinin camna çarparak durabildi.

Kazada sürücüler Serhat Karl ve Kasm Koparan ile minibüste bulunan öretmenler; Özlem Gözciler, Nesrin Akçiçek, Gül Koci, Emre Koci, Önal Bellikara, Esma Altundal, Özgün Atalay ve Semih Yüksel yaraland. Kazada hafif yaralanan 10 kii, ihbar üzerine sevk edilensalk ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine götürülerek tedaviye alnd. Kazayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

ÖRENC SERVS

Buarada, Ceylanpnar ilçesinde, Mehmet Emin Dursun idaresindeki 47 PY 123 plakal örenci servisi, TOK Kavanda, Rakip Kolkran yönetimindeki 73 SB 905 trla çarpt. Kazada, minibüs sürücüsü Dursun ile servisteki 13 örenci yaraland.

Ambulanslarla Ceylanpnar Devlet Hastanesine kaldrlan yarallarn hayati tehlikesinin bulunmad belirtildi.

Ceylanpnar Belediye Bakan Menderes Atilla, hastaneye giderek örencilerin salk durumu hakknda yetkililerden bilgi ald.

Ana Sayfaya Git