Siverek'te uzun namlu ile taranan araçtan yaralı kurtarıldı

Şanlıurfa Siverek'te seyir halde ilerlerken uzun namlulu silahlarla taranan araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi akabinde bir ağaca çarparak durabildi.

Haberler 17.05.2017 - 02:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Siverekte seyir halde ilerlerken uzun namlulu silahlarla taranan araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi akabinde bir aaca çarparak durabildi.

Olay, akam saatlerinde Kale Mahallesinde meydana geldi. Gerger Caddesinde seyreden sürücüsünün ismi örenilemeyen 34 GU 1975 plakal otomobile, plakas belirsiz bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ate açld. Taranan otomobilin sürücüsü, saldrganlardan kurtulmak için aracyla hzla uzaklat. Yaklak 1 kilometrelik kovalamann ardndan çermik yolunda tekrar ate açlan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kaldrma çkarak aaca çarpt. Saldrganlar otomobille kaçarken, saldrya urayan otomobilde bulunan Ylmaz Gündodu, srtna isabet eden mermilerle yaraland. Gündodu, olay yerine gelen salk ekipleri tarafndan Siverek Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Gündodu, acil servisteki ilk müdahalesinin ardndan anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, saldrya urayan ve hasar gören tomobilde 1 pompal tüfek ve fiekler ele geçirildi. Tüfek ve fieklere el koyan polis, saldrganlarn kimliklerinin belirleyerek yakalanmalar için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git