Sokağa çıkma yasağı tekrar olabilir

Sokağa çıkma yasağı tekrar olacak mı sorusu normalleşme süresi boyunca da çok sorulacağa benzemekte. Konu ile alakalı açıklamalar süregeliyor

Haberler 09.06.2020 - 23:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokaa çkma yasa tekrar olacak m sorusu normalleme süresi boyunca da çok sorulacaa benzemekte. Konu ile alakal açklamalar süregeliyor

Salk Bakanl Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, katld bir televizyon programnda Kstlama karar tekrar gelir mi? sorusuna cevap verdi. Özlü, Tekrardan salgnda yükselme ve baa dönme olursa elbette hafta sonu sokaa çkma yasa olur dedi.

Prof. Dr. Tevfik Özlü, katld bir televizyon programnda, Türkiyede koronavirüs salgnnn seyriyle ilgili önemli açklamalarda bulundu.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik olmas durumunda sokaa çkma yasa bata olmak üzere uygulanan dier kstlamalarn tekrardan gündeme geleceini belirten Özlü, Umarm bu olmaz. Ama u andaki bütün stratejimiz artk evlerde mahsur kalmadan hayata tekrar geri dönmek. Ama bunu yaparken de mesafe, maske ve hijyen konusunda özen göstermek. Bu üç tedbirden ödün vermezsek her eyi yapabiliriz. Ama eer dikkat edilmezse salgnda bula hzlanrsa kstlayc tedbirler tekrardan alnabilir. çok dikkatli olmak zorundayz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git