Sokakta tüfekli saldırıya uğrayıp öldü

Şanlıurfa’da, sokakta yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin pompalı tüfekli saldırı sonucu ağır yaralanan 28 yaşındaki Mehmet Gür, kaldırıldığı hastanede öldü.

Haberler 24.07.2017 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, sokakta yürürken kimlii belirsiz kii ya da kiilerin pompal tüfekli saldr sonucu ar yaralanan 28 yandaki Mehmet Gür, kaldrld hastanede öldü.

Olay, öle saatlerinde Haleplibahçe Mahallesinde meydana geldi. Evine gittii belirtilen Mehmet Güre, sokakta kimlikleri belirsiz kii ya da kiiler tarafndan pompal tüfekle ate edip kaçt. Vücuduna isabet eden saçmalarla ar yaralanan Gür, ihbarla gelen salk görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardndan ambulansla Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü. Gür, acil serviste yaplan müdahaleye ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Ölümüyle yaknlarn yasa boan Mehmet Gürün cesedi, otopsi için Adli Tp Kurumu morguna konuldu. Olay sonras çevredeki güvenlik kameralarn incelemeye alan ve pompal tüfein fieklerinde parmak izi çalmas yapan polis, üpheli kii ya da kiilerin yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git