Son dakika! 30 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Bingöl'de son dakika sokağa çıkma yasağı. Mevcut operasyonlar ve PKk ile mücadel kapsamında Bingöl'de 30 mahalle de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Haberler 05.06.2017 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde son dakika sokaa çkma yasa. Mevcut operasyonlar ve PKk ile mücadel kapsamnda Bingölde 30 mahalle de sokaa çkma yasa ilan edildi.

Bingöl Valiliinden yaplan açklamada Genç lçesi güneyi dalk ve ormanlk alanda faaliyet yürüten, aralarnda üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduu deerlendirilen BTÖ mensuplarn ve ibirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede BTÖ mensuplar tarafndan kullanld deerlendirilen snak, barnak, depo alanlar, uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadyla, Genç ilçesi Kazanck, Açkaln, Olgunlar, Köklü, Büyükça, Gümülü, Yuval, Aslanck, Üzümcük, Kirili, Hasenan, Takap, Mezraa, Varvusen, Cokunlar, Mezra, Yolaçt, Kaynakl, Toklu, Akpnar, Herkir, Kayack, Yürekli, Doanlar, Karzel, Kaygsz, Kaymaz, Sevimli, Sagöze ile Yenice köy ve mahalleleri arasnda kalan bölgede operasyonel faaliyet icra edilecektir denildi.

Ana Sayfaya Git