Son Dakika! Arda Turan kariyerini sonlandırdı

Arda Turan kariyeri ile alakalı açıklama yaptı. Arda Turan, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Haberler 06.06.2017 - 20:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arda Turan kariyeri ile alakal açklama yapt. Arda Turan, milli takm kariyerini sonlandrdn açklad.

A Milli Futbol Takmnn uçanda gazeteci Bilal Meeye fiziki ve sözlü saldrda bulunan Arda Turan, milli takm kariyerini sonlandrdn açklad.

Yaanan olaylarn ardndan milli takmn Slovenyada konaklad otelde basn toplants düzenleyen Arda Turan, her zaman tepkisinin ayn olacan belirterek, Hayatm boyunca ne yaptysam bedelini ödemeye hazrm, yine ödeyeceim. Gereini yapyorum ve milli takm kariyerimi sonlandryorum. Her zaman yaptm gibi erefimle, onurumla... nallah insanlara iyi futbolculuumu deil de insanlm brakrm ama ne yaptklarn ne ettiklerini çok iyi biliyorum ve her zaman tepkim ayn olacak. ifadelerini kulland.

Piman mym, deilim. Ku gibi hissediyorum. diyen Arda, Hayatm boyunca bana söylenenlerin hiçbirini unutmadm. Hayatta bir ey yapyorsanz bunun bedelini ödersiniz. Ben milli takm tiörtü üstümdeyken bir hata yaptm. Hocamzla, federasyon bakanmzla konuup Kosova maçnda olmamam yönünde karar aldk. diye konutu.

yi futbolcu deil, iyi ve onurlu adam olmak için uratn kaydeden tecrübeli futbolcu, unlar kaydetti:

unu da duyuyorum, biz öyle haberler yapmadk. Evet o imzalar deitirmi. Bakasnn imzasyla o sayfalar doldurduklarn biliyorum. Neler yaptklarn biliyorum. O haberleri yapanlarn hangisini görürsem ayn tepkiyi verir miyim, bilmiyorum ama ayn siniri ve ayn tepkiyi göstereceim. Bugün burada 2002den beri Türk milli takmn her kademesinde hizmet etmi, olimpik milli takm dahil, ülkesini severek sadece milli formaya ak biri olarak, paray ve baka bir eyi düünmeyerek, gerektiinde her türlü ilac kullanarak, mücadele ederek sahaya çkm, fedakarlk yapm bir oyuncu olarak konuuyorum. Ülkemi çok seviyorum, bayram çok seviyorum, ülkemin insanlarn çok seviyorum. Bu skntlar olduunda unu ifade ettim, istiyorsanz çekileyim. Gerçekten kenara çkmay çok istiyordum. Zarar verdiimi düünüyordum. Artk zaman geldiini düünüyorum. Bugüne kadar çaltm herkese, arkadalarma, içeride konutuum birçok insana, aileme çok teekkür ederim.

Uçakta Bilal Meeye saldrd

Arda Turan, Makedonya ile oynanan maçn ardndan takm uçanda gazeteci Bilal Meeye fiziki ve sözlü saldrda bulundu.

Ay-yldzl takm, Makedonya ile deplasmanda yapt özel maçn ardndan 2018 Dünya Kupas Avrupa Elemelerinde Kosova ile oynayaca müsabakann kamp çalmalar için uçakla Slovenyaya hareket etti. Barcelona formas giyen Arda Turan, gazetecilerin de alnd uçakta, daha önce yapt haberlere tepki gösterdii Bilal Meeye fiziki ve sözlü saldr gerçekletirdi.

Basn mensuplar protesto etti

Gazeteciler, basn toplants yapan Arda Turan protesto etti.

Muhabir ve baz foto muhabirleri, Arda Turann içeri girmesiyle toplantnn yapld salondan ayrld.

Kameramanlarn görüntü ald toplanty, milli futbolcular Burak Ylmaz, Cenk Tosun, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Olcay ahan, Selçuk nan, Mehmet Topal ve smail Köyba da takip etti.

Ana Sayfaya Git