Son Dakika! Emre Belözoğlu karakola çağrıldı! İşte sıradaki isimler

Ülkeye kaçak yollarla lüks araba sokan çekenin çökeltilmesi akabinde Emre Belözoğlu'nun da ifade verdiği iddia ediliyor. Özellikle de futbol camiasında çok sayıda kişinin ifade vereceği dA söylenirken bu kişiler arasında Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen'in de olduğu söyleniyor.

Haberler 25.05.2017 - 13:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ülkeye kaçak yollarla lüks araba sokan çekenin çökeltilmesi akabinde Emre Belözolunun da ifade verdii iddia ediliyor. Özellikle de futbol camiasnda çok sayda kiinin ifade verecei d söylenirken bu kiiler arasnda Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan enin de olduu söyleniyor.

Sabah Gazetesinden Nazif Karamann haberine göre, stanbul l Jandarma Komutanlnca yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik balatlan operasyon geniletildi. Komutanlk yurda kaçak yollarla sokulan lüks araçlar satn alan kiilerin tek tek ifadesine bavuruyor.

BELÖZOU FADEYE çARILDI

Bakrköy Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü soruturma çerçevesinde ünlü futbolcu Emre Belözolunun ifadesinin alnd örenildi. Maslaktaki stanbul l Jandarma Komutanl yerlekesine davet edilen Belözolu, ölen saatlerinde geldii Jandarmada ifade veriyor.

K ÜNLÜ SM DE FADE VERECEK

lerleyen saatlerde ise ünlü teknik direktör Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan enin de ifade verecei belirtildi. Bu kiilerin yurda sokulan kaçak araçlardan temin ettikleri, sonradan elden çkardklar iddia edildi.

stanbul l Jandarma Komutanl ekipleri sahte belge ve kaçak yollarla yurda lüks araç sokan bir çeteye yönelik operasyon düzenlemi, operasyon kapsamnda üpheli olarak Fenerbahçeli Ozan Tufan gözaltna alnmt. Ünlü futbolcu ifadesinin ardndan serbest braklmt.

Ana Sayfaya Git