Son dakika güvenlik bölgesi ilan edilen bölgeler açıklandı

Son dakika güvelik bölgesi ila edilen bölgeler açıklandı. Erzurum'a bağlı Şenkaya ilçesine bağlı 3 ayrı bölge, 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Haberler 19.06.2017 - 15:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dakika güvelik bölgesi ila edilen bölgeler açkland. Erzuruma bal enkaya ilçesine bal 3 ayr bölge, 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Valilikten yaplan yazl açklamada, vatandalarn can ve mal güvenliinin salanmas, mevcut huzur ve güven ortamnn devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terörist tehdidi ve saldrdan korunmas amacyla operasyonlarn devam ettii belirtildi.

Son dönemde bölücü terör örgütünün, bölge halk üzerinde bask oluturmak amacyla terör eylemlerini arttrma gayretinde olduu ifade edilen açklamada, unlar kaydedildi:

Bu kapsamda 2565 sayl Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanununun 32/A maddesi gereince, enkaya ilçesi mülki snrlarndaki Kevenk Yayla, Kayalsu, çamlalan mevkileri 21 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasndaki 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edilmi olup vatandalarmzn belirtilen bölgelere girmesi, can ve mal güvenliklerinin korunmas amacyla yasaklanmtr. (AA)

Ana Sayfaya Git