Son dakika! istanbul'da dev operasyon başladı!

İstanbul'da son dakika büyük operasyon başlatıldı. Başlatılan operasyonun adına 'Kurt Kapanı' operasynu adı verilirken, bin polisin görev aldığı açıklandı

Haberler 19.06.2017 - 15:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda son dakika büyük operasyon balatld. Balatlan operasyonun adna Kurt Kapan operasynu ad verilirken, bin polisin görev ald açkland. Son dakika olarak balatlan operasyonlarda vapur iskeleleri, umuma açk mekanlar, vatandalarn youn olduu bölgeler ve otoyollarn da aralarnda bulunduu çok sayda noktada uygulama gerçekletiriliyor.

stanbul Emniyet Müdürlüünün koordinasyonunda düzenlenen operasyona, emniyete bal tüm ubelerden ve Anadolu yakasndaki ilçe emniyet müdürlüklerine bal bin polis katlyor.

stanbul emniyetine bal Deniz ube Müdürlüüne ait polis botlar, Havaclk ube Müdürlüüne ait polis helikopteri ve dedektör köpeklerin de yer ald operasyon kapsamnda, Sabiha Gökçen havaliman, vapur iskeleleri, halkn youn bulunduu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç orannn yüksek olduu belirtilen bölgeler, umuma açk mekanlarn da aralarnda bulunduu noktalarda denetimler yaplyor.

Operasyonda, üpheli görülen ahslarn Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasnn gerçekletirildii, umuma açk mekanlar ve i yerleri ile araçlarn da arand belirtildi.

Kurt Kapan-6 operasyonu kapsamnda, saat 14.00da balayan denetim ve uygulamalar, saat 16.00da sona erecek.

Ana Sayfaya Git