SON DAKİKA! Maslak Plaza'da cayır cayır yangın! Plaza boşaltıldı

Maslak'ta buluna bir plaza da son dakika yangın paniği yaşanmakta. Sarıyer Maslak'ta bulunan bir bina da az önce başlayan yangın, ufak çaplı olduğu öğrenilirken, vatandaşın bir anlık panik yaşadığı ve yangın sebebini araştırdığı gözlemlendi.

Haberler 08.05.2017 - 14:16 Son Güncelleme : 08.05.2017 - 14:54

Maslakta buluna bir plaza da son dakika yangn panii yaanmakta. Saryer Maslakta bulunan bir bina da az önce balayan yangn, ufak çapl olduu örenilirken, vatandan bir anlk panik yaad ve yangn sebebini aratrd gözlemlendi. Maslaktaki plazada balayan yangnn giri katnda meydana geldii ve sonrasnda da itfaiye ekipleri tarafdan kontrol altna alnd açkland. hbar üzerine Saryer, Hacosman ve Seyrantepe tfaiye Amirliine bal ekipler olay yerine sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen ekipleri, yangn kontrol altna alarak soutma çalmas balatt.

çALIANLARA TAHLYE

Maslakta balayan yangn sonrasnda plaza çalanlarnn tahliye edildii gözlemlendi. Ve binann ksa süreliine de olsa boaltld gözlemlendi. Yaplan çalmalarn ardndan çalanlar rahat bir nefes ald. Olay gören Emre Kurtulan, Alttan dumanlar çkm. Binann fskiyeleri yangn söndürmü. Ne yand belli deil büyük ihtimal kablo aksam veya çöp olabilir. çalanlar tahliye ettiler. Sonra itfaiye ekipleri geldi söndürdüler dedi. Yangn ile alakal balatlan soruturma da devam ediyor.

KAITHANE LE MASLAKIN KESM NOKTASINDA DEV PROJE

Ege Yap tarafndan 820 milyon lira yatrmla inasna balanan, Kathane ile Maslakn kesiim noktasndaki Kordon stanbul Projesi sata çkt. Ege Yap Yönetim Kurulu Bakan nanç Kabaday, düzenlenen basn toplantsyla yeni projesi Kordon stanbulu tantt. Kabaday, Kordon stanbulun, Maslak ve Kathanenin buluma noktasnda, Sadabad Deresinin kysnda iki etap halinde yükseleceini belirterek, Sekiz projede gerçekletireceimiz toplam 2,5 milyar liralk yatrmmzn ilk halkas olan Kordon stanbulu kamuoyunun beenisine sunuyoruz. dedi. Kabaday, bu çerçevede her dönem ülke ekonomisine ve istihdama saladklar katma deerle gurur duyduklarna iaret ederek, unlar kaydetti:

Üç yllk planlamamzda inaat veya gelitirme aamasnda olan 8 projemiz bulunuyor. Bunlardan 4ü Avrupa Yakasnda, 4ü de Anadolu Yakasnda hayata geçecek. Avrupa Yakasnda Kathane, Maslak, Beyolu ve Fatihte, Anadolu Yakasnda ise ikisi çekmeköyde olmak üzere, Ataehir ve Beylerbeyinde birer proje gerçekletireceiz. Kathane, Fatih ve Beylerbeyindeki projelerimizin inaat faaliyetlerine baladk. Dier projelerimiz ise henüz planlama ve ruhsat aamasnda.

Ana Sayfaya Git