Son Dakika! MHP içten içe yıkılıyor! Onlarca iftifa

MHP'de istifa depremi devam ediyor. MHP'de belediye Başkanı dahil 56 kişinin istifasını verdiği açıklandı. ​Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde MHP'li Belediye Başkanı Saffet Acar ve beraberindeki 56 kişi partisinden istifa etti.

Haberler 21.08.2017 - 22:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPde istifa depremi devam ediyor. MHPde belediye Bakan dahil 56 kiinin istifasn verdii açkland. Afyonkarahisarn Dinar ilçesinde MHPli Belediye Bakan Saffet Acar ve beraberindeki 56 kii partisinden istifa etti.

MHP Afyonkarahisar l Bakanl tarafndan kesin ihraç istemiyle l Disiplin Kuruluna sevk edilen Dinar Belediye Bakan Saffet Acar, partisinden istifa ettiini açklad. Bakan Acara destek verdiini belirten Uluköy eski Belde Belediye Bakan Orhan Kürkçü, MHPli 10 belediye meclis üyesi, 1 il genel meclis üyesi, MHP lçe Yönetim Kurulunun 13 üyesi ile eski 32 üyesi de partilerinden istifa ettiini açklad. Bakan Acar ve kendisine destek verdiini açklayan partililer istifa dilekçelerini MHP genel merkezi ve l Bakanlna gönderdi.

Belediye Bakan Saffet Acar yapt açklamada, görev yapt sürede her zaman MHPnin çtasn yükselttiini söyledi. MHPde siyasete baladnda Dinarda MHPnin 900 oyu bulunduunu anlatan Bakan Acar, Oy orann 10 binlere çkarttk. u an bir belediye bakanl seçimi yaplsa, 10 binlere varan oy oranmzla yeniden kazanrm. Dinar Belediye Bakan olarak bütün vatandalarmza hiçbir parti ayrm yapmadan, eit ekilde hizmet verdik. Belediyeye giren herkes, memnun bir ekilde ayrld dedi.

PE SAPA GELMEYEN NEDENLERLE GÖREVDEN ALDILAR

Bakan Saffet Acar,yMHP il yönetimi tarafndan l Disiplin Kuruluna sevk edildiini hatrlatarak, pe sapa gelmeyecek nedenlerle eski yönetim görevden alnd. Beni de eski çileri Bakan ve MHPden ihraç edilen eski Bakan Vekili Sayn Meral Akeneri karladm, Afyonkarahisar Valiliindeki bir programda MHPli yöneticilere selam vermediim gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk ettiler. Bu gibi basit nedenlerle disiplin kuruluna sevk edildim. Herkes unu iyi bilmelidir ki; beni kaydi olarak MHPden silebilirler, fakat milliyetçiliimi hiçbir zaman silemezler diye konutu.

Saffet Acar, ilerleyen günlerde Dinarda MHPden toplu istifalarn olacan da iddia etti.

Ana Sayfaya Git