Son Dakika! MHP ihraç listesi oluşturuldu

MHP'de ihraç depremi yaşandı. MHP Isparta İl Disiplin Kurulu’nca başlatılan soruşturma da eski milletvekili, il başkanı ve ülkü ocakları başkanı ile meclis üyeleri ve partinin tanınmış isimlerinin bulunduğu 15 isme ihraç yolu açıldı.

Haberler 09.07.2017 - 17:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPde ihraç depremi yaand. MHP Isparta l Disiplin Kurulunca balatlan soruturma da eski milletvekili, il bakan ve ülkü ocaklar bakan ile meclis üyeleri ve partinin tannm isimlerinin bulunduu 15 isme ihraç yolu açld.

MHP Isparta il bakanl tarafndan aralarnda eski milletvekili ve eski il bakannn da bulunduu 15 kiinin kesin ihraç istemiyle l Disiplin Kuruluna sevk edildii belirtildi. hraç listesinde eski Ülkü Ocaklar bakan, meclis üyeleri ve partinin tannm simalarndan oluan partililerin de bulunduu kaydedildi.

ddialar dorulayan MHP l Bakan sa Yalçn, isim vermekten kaçnarak, 1 Kasm seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisinin Ispartadaki birlik ve beraberliinin bozulmamas için sayn genel bakanmzn bizlere söyledii veciz ifadeler dorultusunda hareket ettik. Ülkücü ülkücünün kardeidir mant ile hareket ettik. Sabrla beklediimiz bu süreçte maalesef uygun olmayan hareketlerle kar karya kaldk. Milliyetçi Hareket Partisinde alm olduklar görevlerle bilinen arkadalarmz her türlü iyi niyetli çalmalara ve yaklamlara ramen parti programna uymamlardr. Partimizin görülerinin aksine çalmalar yürütmülerdir. Bu kiilerle ilgili ayn partide siyaset yapmama kanaati olumutur dedi.

Ana Sayfaya Git