Son dakika miras kavgası! Amca 3 yeğenini vurdu

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde miras kavgasında 3 kişinin yaralandığı açıklandı. Miras kavgasında bir amcanın 3 yeğenini vurduğu ve sonrasında silahını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Haberler 15.06.2017 - 14:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep ehitkamil ilçesinde miras kavgasnda 3 kiinin yaraland açkland. Miras kavgasnda bir amcann 3 yeenini vurduu ve sonrasnda silahn olay yerinde brakarak kayplara kart örenildi.

Olay, Gaziantep ehitkamil ilçesi Nakliyeciler Sitesi G Blok No 91de meydana geldi. ddialara göre, Kemal P. ve yazhane sahibi Abdullah P. arasnda tartma yaand. Miras nedeniyle çkan tartmann büyümesi üzerine belindeki tabancasna sarlan Kemal P., Abdullah P. ve yannda bulunan Hasan Ö. (32) ile brahim Ö.yü (33) vurdu. Olayda kulland silah masann üzerine brakan Abdullah P. olayn ardndan kayplara kart. ehitkamil Devlet Hastanesine kaldrlan brahim Ö.nün gösünden ve ayandan yaraland, Hasan Ö. ile Abdullah P.nin ise tedavi gördüü 25 Aralk Devlet Hastanesinde ameliyata alnd örenildi.

YAANANLARI ANLATTI

Saldrya ahit olan i yeri personellerinden eref Kurt, Amca Kemal P. yazhaneye sürekli gelirdi, herhangi bir tartmaya ahit olmadk. Bugün de sabah erken saatlerde yazhaneye gelen amca, bir süre sohbet ettikten sonra belindeki silah çkararak rastgele ate etti. Geldiimizde patronlarm kanlar içinde yerde yatyordu. Amca silah masaya brakp kaçm dedi.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alarak, olay yerinde inceleme balatt. lk belirlemelere göre kavgann miras nedeniyle çkt ileri sürüldü. Kemal P.nin yakalanmas için polis geni çapl soruturma balatld. (türkiyegazetesi)

Ana Sayfaya Git