SON DAKİKA! Paris'te çekiçle terör saldırısı

Fransa'nın başkenti Paris'te bir saldırgan elinde çekiçle polisi hedef aldı, kent bir anda alarm durumuna geçti. Reuters haber ajansının 'acil' koduyla duyurduğu gelişmeye göre, çekiçli saldırgan vurularak yakalandı.

Haberler 06.06.2017 - 20:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fransann Bakenti Pariste silah sesleri yükseldi. Bir üpheli ünlü Notre Dame Katedrali civarnda polise silahla saldr düzenledi. Saldrgann saldry çekiçle düzenledii örenilirken, polisin ata ile etkisiz hale getirildi.

Fransann bakenti Pariste bir saldrgan elinde çekiçle polisi hedef ald, kent bir anda alarm durumuna geçti. Reuters haber ajansnn acil koduyla duyurduu gelimeye göre, çekiçli saldrgan vurularak yakaland.

Ünlü Notre Dame Katedralinin dnda polise saldran üphelinin gösünden vurulmu halde yaral ele geçirildii bildiriliyor.

Söz konusu bölge, Parisin en çok turist çeken popüler noktalarndan biri. Olayn duyulmas üzerine, polis att Twitter mesajyla insanlardan katedral çevresinden uzaklamalarn istedi. Ardndan güvenlik çemberine alnan bölge boaltld.

Ülke medyasnda yer alan haberlere göre, bir kii meydana bakan bir baka noktada bulunan Paris Polis Müdürlüü önündeki polislere saldrmak istedi.

Paristeki son terör saldrs, Nisan aynda gerçeklemiti. Ünlü Champs Elyseeste silahla vurulan bir polis yaamn yitirmi, saldry terör örgütü ID üstlenmiti.

Ana Sayfaya Git