Son dakika silahlı çatışma! Olay yerine çok sayıda polis geldi

Ankara Çinçin ilçesinde iki grup arasında meydana gelen çatışma da ortalık adeta mahşer alanına döndü. Herhangi bir yaralanma vakası yaşanmazken olay yerine çok sayıda polisin intikal ettiği gözlemlendi.

Haberler 17.07.2017 - 21:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankara çinçin ilçesinde iki grup arasnda meydana gelen çatma da ortalk adeta maher alanna döndü. Herhangi bir yaralanma vakas yaanmazken olay yerine çok sayda polisin intikal ettii gözlemlendi.

Olay, saat 18.00 sralarnda Altnda ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Koray T., çetin T. ve Hakan K. isimli ahslar uzun namlulu silahlarla, ehit Talip Yener Caddesinde kimlii örenilemeyen kiilerin üzerine ate açt. Kar tarafn da karlk vermesi üzerine iki grup arasnda silahl çatma yaand. Bir müddet yaanan çatmann ardndan ahslar geldikleri araç ile olay yerinden kaçt. Vatandalarn ihbar üzerine olay yerine çok sayda polis ekibi sevk edildi. Ksa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, sokak üzerinde youn güvenlik önlemi ald. Kavgann Hakan K.nn kardeinin öldürülmesi nedeniyle çkt öne sürüldü.

Görgü tanklarnn ifadesine bavuran polis ekipleri, kaçan ahslar yakalamak için çevrede çalma balatt.

Ana Sayfaya Git