SON DAKİKA! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Bitlis'te son dakika sokağa çıkma yasağı ilan edildi. PKK ile mücadele kapsamında başlatılan operasyonlar gerekçesiyle Bitlis Hizan ilçesine bazı kimi kırsal alanlarda sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Haberler 12.08.2017 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitliste son dakika sokaa çkma yasa ilan edildi. PKK ile mücadele kapsamnda balatlan operasyonlar gerekçesiyle Bitlis Hizan ilçesine baz kimi krsal alanlarda sokaa çkma yasa ilan edildi.

Valilikten yaplan açklamada, Hizann baz köy ve bal mezralarnda, halkn can ve mal güvenliinin salanmas için 5442 sayl l daresi Kanununun 11/C maddesi gereince, 11 Austos saat 17.00den itibaren ikinci bir emre kadar her gün 17.00-06.00 saatleri arasnda sokaa çkma yasa ilan edildii belirtildi.

Açklamada, sokaa çkma yasa ilan edilen köy ve mezralar, öyle sraland:Hizan ilçesi Yaylack köyü ile Bilgili ve Sarbal mezralar, çalkanlar köyü, Yolbilen köyü ve Yeniçay mezras, Sarta köyü Gedik mezras, Akar köyü Aaklavuz ve Yukarklavuz mezralar, Horozdere köyü Balga ve Karaaaç mezrasnda, bölücü terör örgütü mensuplarnn yakalanmas, halkmzn can ve mal güvenliinin salanmas için ikinci bir emre kadar sokaa çkma yasa ilan edilmitir.

Ana Sayfaya Git