Son Dakika! Sultangazi'de adeta çatışma!

Sultangazi'de yol ortasında polis ve kaçakların mücadelesi çatışmaya dönüştü.

Haberler 17.11.2016 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sultangazide yol ortasnda adeta çatma. Bir TIR gasp ettikleri örenilen ahslar üzerie balatlan operasyonlarda kaçan üpheliler polise ate açt. Polisin karlk vermesinin ardndan üheliler otomobille kaçmaya çalt. Vurularak ölen bir üpheliyi sokaa brakp kaçmaya devam eden iki üpheli de yaraland.

Olay Sultangazi, Cumhuriyet Mahallesi Eski Edirne Asfalt üzerinde saat 00:00 sralarnda meydana geldi. Gayrettepe Asayi ube Gasp Büro Amirliine bal polis ekipleri, stanbulun birçok yerinde içi mal yüklü olan TIRlar kendilerine polis süsü vererek gasp eden 4 üpheliyi takibe ald. Mahmutbey gielere yakn bir noktada yine bir TIR gasp etmeye çaltklar srada polis operasyon düzenledi. Polisin yapt operasyonda 2 üpheli kskvrak yakalanrken, dier ikisi olay yerinden otomobille kaçt. Olay yerinden kaçan 2 üpheli polisi artmak için Sultangazide araç deitirerek 66 HB 215 plakal araca bindi. üpheliler bulutuklar kiiyle seyir halinde giderken Eski Edirne Asfalt üzerinde polisin kendilerini takip ettiini fark etti. üpheliler, Cumhuriyet Mahallesi Tramvay Durana geldikleri srada kendilerini takip eden polis ekiplerine ate açt. Bu srada polis ekipleri de üphelilere karlk verince çatma çkt. Ksa sürede olay yerine çok sayda polis ekibi sevk edildi.

ÜPHELLER ÖLEN BR KY VE ARACI BIRAKIP KAçTILAR

üphelilerin bulunduu araç hzla polisten kaçmaya balad. Bu srada üpheliler kaçtklar arac ve otomobil içersinde ölen bir kiiyi ehit Hasan Güreen alt geçitinde brakarak kaçt. Yoldan geçen baka bir araç durdurup binen üpheliler bir süre ilerledikten sonra Sultangazi Lütfiye Nuri Burat Hastanesine yakn bir noktada inerek yaya bir ekilde hastaneye gitti. Hastane polisinin durumu bölge ekiplerine bildirmesi üzerine üpheliler hastanede kskvrak yakaland. Olay yerine takviye gelen polis ekipleri Akrep diye tabir edilen zrhl araçlarla çevrede önlem ald. Alt geçit güvenlik gerekçesiyle polis tarafndan bir süre araç geçiine kapatld.

POLS OLAY YERNDE DETAYLI NCELEME YAPTI

Polis ekipeleri olay sonras çatmann çkt yerde ve üphelilerin arac brakt alt geçitte detayl inceleme yapt. Eski Edirne Asfalt yolunu ksmen kapatan polis ekipleri araç geçiini tek eritten salayarak, üphelilerin ate açt sivil polis aracnda ve çevrede titizlikle olay yeri çalmas yapt. çatma srasnda Cumhuriyet Mahallesi tramvay durandaki turnikeye ait camlarn krld görüldü. Polis ekipleri daha sonra olayn devam ettii alt geçiti araç trafiine kapatarak, üphelilerin brakt araçta da detayl çalma yapt. Polisin incelemesinde üphelilerin aracnda 3 adet tabanca bulunduu örenildi. Polis ekipleri çatma sonras hayatn kaybeden ve ismi örenilemeyen üpheli üzerinde ve olay yerinde çalma yapt. Daha sonra üphelinin cenazesi Yenibosna Adli Tp Morguna kaldrld. Edinilen bilgiye göre, hastanede yaral giden üphelilerin hayati tehlikesinin bulunmad örenildi. Polis tarafndan kapatlan alt geçit tekrar araç geçiine açld. Polis ekiplerinin operasyon sonras çkan çatma ile ilgili çok yönlü soruturma balatt örenildi.DHA

Ana Sayfaya Git