Son dakika vinç halatı faciası! 2 ölü, 4 ağır yaralı

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrika inşaatında çalışan işçilerin geçirdiği feci kaza sonrasında 2 işçi hayatını kaybetti. İnşaatın üst katına çıkmak üzere vinç sepetine binenn işçilerden ikisi, sepetin kopması akabinde feci şekilde can verdi.

Haberler 20.07.2017 - 17:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adana Hac Sabanc Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrika inaatnda çalan içilerin geçirdii feci kaza sonrasnda 2 içi hayatn kaybetti. naatn üst katna çkmak üzere vinç sepetine binenn içilerden ikisi, sepetin kopmas akabinde feci ekilde can verdi. çilerden 4ünün de ar yaraland açkland.

Olay, bugün öle saatlerinde merkez Sarçam lçesindeki Adana Hac Sabanc Organize Sanayi Bölgesindeki bir gübre fabrikasnda meydana geldi. ddiaya göre, fabrika binasnn çatsnda kaplama yapacak olan taeron irketin çalanlar, vinç sepeti ile çatya çkartlmak istendi. 2 kiilik sepete 6 içi binince, arl tayamayan halat koptu. Yaklak 10 metre yükseklikten düen içilerden Murat Gümü ile Cengiz Kutlam hayatn kaybederken; ar yaralanan Halil Aslan, Latfi Kaya, Fehmi Kaya ve Mustafa Gümü götürüldüü hastanelerde tedaviye alnd.

Ana Sayfaya Git