Soyguncular akraba çıktı

2 çocuğu dolaba kilitleyip, anneye 1 saat işkence yapan maskeli soyguncular akraba çıktı

Haberler 19.09.2020 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann Muradiye ilçesine bal Yeniehir Mahallesinde, 2 çocuu giysi dolabna kilitleyip, anneye 1 saat ikence yaptktan sonra 85 bin liray alp kaçan maskeli 2 soyguncu yakaland. Ailenin akrabalar olduu ortaya çkan soygunculardan biri tutukland, dieri adli kontolle serbest brakld.

Olay, 11 Eylül günü, Vann Muradiye ilçesine bal Yeniehir Mahallesinde yaayan Emrah-Bahar Ödül çiftinin tek katl toprak daml evinde meydana geldi. Eve giren maskeli 2 kii, 2 çocuuyla evde olan Bahar Ödülün azn bir örtüyle kapatarak, etkisiz hale getirdi. Alayan 9 yandaki Gökhan ile 2.5 yandaki kardesi Sedefi de elbise dolabna kilitledi. 2 üpheli evde yaptklar aramada para bulamaynca Bahar Ödülü darbetti. Ödül, yaklak 1 saat gördüü ikence sonunda evde olan 85 bin lirann yerini söyledi. Maskeli soyguncular, salondaki kanepenin altnda olan, genç kadnn einin bir gün önce ev almak için satt aracnn paras olan 85 bin liray alp, kaçt. Kolu krlan ve vücudunda morluklar oluan anne Ödül, polisi arayarak, yardm istedi.

YAKALANAN 2 ÜPHEL AKRABA çIKTI

Bahar Ödül, hastaneye kaldrlarak tedavi edilirken Van Emniyet Müdürlüü ekipleri, yaptklar çalmlar sonunda üphelilerin ailenin akrabalar olan E.Ö. ve F.Ö., olduunu belirledi.

Polis ekipleri, 2 üpheliyi, Muradiye ilçesinde kaldklar evde yakalad. Gözaltna alnan üpheliler sorgularnn ardndan adliyeye sevk edildi. F.Ö., adli kontrol artyla serbest braklrken, E.Ö. nitelikli yama suçundan tutukland.

Ana Sayfaya Git