Söz 9. bölüm ve Söz 10 bölüm fragmanı! Yavuz Komutan için emel yakılmak

Star TV ekranlarında fenomen halin gelen ve yaklaşık 2.5 aylık serüvenin de en çok izlenilen Pazartesi dizilerinin başında gelen Söz 9. bölümü ile geçtiğimiz Pazartesi ekranlar geldi. Söz 9. bölüm bilindiği gibi bu sezon final yapacak oln İçerde ile aynı gün olunca vatandaş adeta ikiye bölündü.

Haberler 31.05.2017 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Star TV ekranlarnda fenomen halin gelen ve yaklak 2.5 aylk serüvenin de en çok izlenilen Pazartesi dizilerinin banda gelen Söz 9. bölümü ile geçtiimiz Pazartesi ekranlar geldi. Söz 9. bölüm bilindii gibi bu sezon final yapacak oln çerde ile ayn gün olunca vatanda adeta ikiye bölündü. Kimileri çerde son bölümünü izlerken Söz 9. bölümünün izlemesini internetten takip etti. Pazartesi güünün den sonra da en çok merak edilen konu Söz 10. bölüm fragman yaynlanp yaynlanmad konusu oldu. te Star TV Söz 9. bölüm izle özeti ve Söz 10. bölüm fragman detaylar

Sar komutan Yavuzun Söz 9. bölümünde ura ikence herkes tarafndan merakla takip edilirken, çolak Yavuzu diri diri yakmaya niyetlidir. Keanl, çaylak ve Karabatak çarpma sonrasnda Yavuzun kaza yapt yere gelince Yavuzun olay yerini terk ettii bilgisini alrlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuzu ararken kars ve kznn okulda teröristler tarafndan tehdit edildii bilgisini alnca Karabatak ve dierlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiinde ise okul teröristler tarafndan kuatlr. Üstelik bütün iletiim kanallar da kapatlmtr.

Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken dier tarafta Avcnn içinde olduu araç patlatlnca Avc da büyük bir ölüm kalm sava vermeye balar. Bütün Tim Avcy kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuza ular ama gördüü onu ok eder. çünkü Yavuz çolakn elindedir

SÖZ DZS HAKKINDA

Yollarn intikamn birletirdii kahramanlar Türkiyenin kar karya kald korkunç saldr sonras, vatann dört bir yanndan özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçlar, ülkemize bela olmaya çalan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktr. Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir diyerek yola çkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem karde, hem vatan, hem de siper olacaktr. Bu yolda karlarna çkan aklarn kalplerine, özlemlerini ise topraa gömeceklerdir. Atalarn, analarn ve yüreklerini stan kim varsa yanlarnda tayp savaacaklardr. Üstemen Yavuz önderliinde zorlu koullarda, gece gündüz demeden dümanla çetin bir mücadeleye girip ehadet yemini ederler. Zekas ve cesaretiyle bütün timin saygsn ve güvenini kazanan kdemli üstemen ve tim komutan Yavuz rolünü baarl oyuncu Tolga Sarta canlandrrken; vatan için gözünü krpmadan ölüme yürüyen bu özel timin dier mensuplarn ise; Mustafa Yldran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç amaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karaku, Doukan Polat, Oktay Samurka, Volkan Uygun canlandryor.

SÖZ DZS OYUNCU KADROSUNDA KMLER VAR?

Yavuz KARASU (Tolga SARITA)

Görev: Tim Komutan

Rütbe: Kdemli Üstemen

Ekibin komutandr. çok iyi bir asker ve liderdir. Zekas ve karizmasyla tüm timin saygsn kazanmtr. Bir yanda ülkesi için çarprken bir yandan da tutkulu ve zor bir aka yelken açacaktr.

Bahar KUTLU (Aybüke PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kzdr. Tüm bu zenginlik ve aaaya ramen mütevaz ve yardmsever bir doktordur. stanbuldan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuu da balar. Gördükleri ve yaadklar onu yepyeni bir insan yapacaktr.

Eylem MERCER (Meriç ARAL)

Annesi Türk, babas Franszdr. Bamsz bir sava muhabiri ve fotorafçsdr. Üniversite yllarnda çeitli eylemlere katlm ve defalarca gözaltna alnmtr. Anarist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanaca Tim elemanna ak olunca inand her eyi sorgulamaya balayacaktr.

Erdem KORKMAZ (Nihat ALTINKAYA)

Görev: Tabur Komutan

Rütbe: Yarbay

En son ve en kritik kararlar vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayat için herkesi karsna almaya hazrdr. Disiplinlidir, katdr, kuralcdr. Bütün bunlarla beraber de çok babacandr. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrca civardaki köylülerle ilikileri de çok iyidir. Zafer YAMAN (Atakan ARSLAN)

Görev: Tim Komutan Yardmcs

Rütbe: Üstemen

Lakap: Geveze

Ekibin en çalkandr. Sabah herkesten önce uyanr ve antrenmanna balar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum taklmay sever. Disiplinin esas olduu bir aileden gelmitir. çolak (Serhat KILIç) Söz dizisinde Serhat Klç, çolak karakterne hayat verecek. Barolünde Tolga Sartan yer ald, bir Özel Kuvvet Timinin hikayesinin anlatld Söz dizisinde Klçn hayat verdii çolak karakteri, Bir terör örgütünün lideridir. çolak zeki, kurnaz ve zalimdir. çkarlar uruna küresel güçlerle ibirlii yapmaktan çekinmez. lkeleri ve ahlak yoktur. Kardeinin ölümünden sorumlu tuttuu için Kdemli Üstemen Yavuzla olan kiisel hesabn görmek için her türlü yolu denemektedir.

Fethi KULAKSIZ (Burak SEVNç)

Görev: Hafif Silah Uzman

Rütbe: Üstçavu

Lakap: Avc

Kültürlü, çok okuyan, bu dünyann içinde ayrks duran bir adamdr.

Mücahit SERDENGEçT (Görkem SEVNDK)

Görev: Ar Silah Uzman

Rütbe: Üstçavu

Lakap: Keanl

Deli dolu ve atlgandr. Bütün operasyonlarda en önden gitmekten korkmaz.

Ali Haydar BOZDA (Mustafa YILDIRAN)

Görev: Muhabere Uzman

Rütbe: Baçavu

Lakap: Hafz

Araziyi ve yöreyi iyi bilir. Gerçekten hafzdr.

Ate ACAR (Eren VURDEM)

Görev: stihbarat Uzman

Rütbe: Baçavu

Lakap: Karabatak

Yetimdir. Annesi de babas da bayradr. Timin en neelisidir. Elenmeyi sever.

Feyzullah ALTIPARMAK (Aytaç AMAZ)

Görev: stihkam Uzman

Rütbe: Uzman çavu

Lakap: çaylak

Timin en genci, tecrübesizi ve çayladr.

Güler KORKMAZ (Nil GÜNAL)

Erdem Yarbayn eidir. Ailesine bal fedakar bir kadndr.

Funda KUTLU (Ece OKAY)

stanbulda bir hastane zincirinin sahibi dominant bir annedir.

Fatma BOZDA (Melissa YILDIRIMER)

Ei Hafz seven, sorunlu bir hamilelik yaamakta olan cefakar bir kadndr.

Nazl KORKMAZ (layda ILDIR)

Erdem Yarbayn hayat dolu sevecen kzdr.

Yönetmen: Yaz Alp Akaydn

Yapmc: Timur Savc Burak Sayaar

Uygulayc Yapmc: Fatmanur Sevinç

Senaryo: Ethem Özk

Drama Direktörü: lkay Doan

Müzik: Atakan Ilgazda

Sanat Yönetmeni: Erol Tatan

Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeiltarla

Oyuncular: Tolga Sarta, Serhat Klç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altnkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yldran, Eren Vurdem, Aytaç amaz, Mehmet Ali Karaku, Doukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurka, Nil Günal, Ece Okay, Melisa Yldrmer, Mehmet Uslu, layda Ildr, irin Ötüken, çnar Altnta. (star)

Ana Sayfaya Git