Star TV Söz 6. bölüm fragmanında Yavuz komutan çığlığa boğulur! Ya Ali Haydar?

Star TV Söz dizisi 6. bölüm fragmanında şok eden detay da Yavuz komutan ve ekibinin başına gelenlerde Ali Haydar'ın şehit düşeceği iddia ediliyor. Söz 6. bölüm fragmanından sonra 8 Mayıs Pazartesi akşamı merakla bekleniyor.

Haberler 06.05.2017 - 15:24 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 16:15

Star TV Söz dizisi 6. bölüm fragmannda ok eden detay da Yavuz komutan ve ekibinin bana gelenlerde Ali Haydarn ehit düecei iddia ediliyor. Söz 6. bölüm fragmanndan sonra 8 Mays Pazartesi akam merakla bekleniyor. Star TV ekranlarnn reyting rekorlarn Pazartesi günün ki sahibi Söz dizisi bomba gibi bir yeni bölüm ile ekranlardaki yerini almaya hazrlanyor. Söz dizisi 8 Mays Pazartesi akam ekranlarda olacak 6. yeni bölümü ile ilgili tantm fragmannn yaynlanmas akabinde herkesin tüylerinin diken diken olduu gözlemlenirken, sosyal medya Söz frtnas kopmaya balad bile. Özel bir kuvvet timinin konu alnd Söz 6. bölümde neler olacak?

Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle pazartesi akamlarna damgasn vuran Sözün 6nc bölüm tantmnda, özellikle Özel Kuvvet Tim üyelerinin söyledii Alay Mar izleyenlerin büyük beenisini toplad. Türkiyede ilk kez Genelkurmay Bakanl ve Milli Savunma Bakanl ibirliiyle hayata geçirilen Söz dizisi, heyecan ve merakla beklenen 6nc bölümüyle 8 Mays Pazartesi akam Star TVde ekranlara gelecek. çolak ile derin bir mücadeleye giren Yavuz ve ekibinden bu haftaekranlara yansyan görüntülerde Ali Haydarn ehit olup olmayaca çok konuulurken, 6. bölümü imdiden merakla beklenmeye balad.

SÖZ SON BÖLÜM

çolak köeye sktran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karlarlar. Amalar gereken engel, hem masum bir çocuun hem de Keanlnn hayatna mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, çolakn elindedir ve orda çolakn kan donduran planlarndan birine tank olmak üzeredir. Bu durum Eylemin hayatn iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile kar karya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasnda gerginlie neden olurken çolak da büyük plan için üst düzey militanlarla bir toplant yapmak üzeredir. Toplanty haber alan Timin iki görevi vardr: Ayn anda hem Eylemi kurtarmak hem de toplanty basmak için plan yaparlar. Ancak ileri hiç de kolay olmayacaktr. Bu arada Fatma, Hafzdan boanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduundan habersizdir.

SÖZ DZS OYUNCULARI

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITA)

Görev: Tim Komutan

Rütbe: Kdemli Üstemen

Ekibin komutandr. çok iyi bir asker ve liderdir. Zekas ve karizmasyla tüm timin saygsn kazanmtr. Bir yanda ülkesi için çarprken bir yandan da tutkulu ve zor bir aka yelken açacaktr.

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kzdr. Tüm bu zenginlik ve aaaya ramen mütevaz ve yardmsever bir doktordur. stanbuldan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuu da balar. Gördükleri ve yaadklar onu yepyeni bir insan yapacaktr.

EYLEM MERCIER (MERç ARAL)

Annesi Türk, babas Franszdr. Bamsz bir sava muhabiri ve fotorafçsdr. Üniversite yllarnda çeitli eylemlere katlm ve defalarca gözaltna alnmtr. Anarist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanaca Tim elemanna ak olunca inand her eyi sorgulamaya balayacaktr.

ERDEM KORKMAZ (NHAT ALTINKAYA)

Görev: Tabur Komutan

Rütbe: Yarbay

En son ve en kritik kararlar vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayat için herkesi karsna almaya hazrdr. Disiplinlidir, katdr, kuralcdr. Bütün bunlarla beraber de çok babacandr. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrca civardaki köylülerle ilikileri de çok iyidir.

ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

Görev: Tim Komutan Yardmcs

Rütbe: Üstemen

Lakap: Geveze

Ekibin en çalkandr. Sabah herkesten önce uyanr ve antrenmanna balar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum taklmay sever. Disiplinin esas olduu bir aileden gelmitir.

SERHAT KILIç DA KADRODA

Söz dizisinde Serhat Klç, çolak karakterine hayat verecek. Barolünde Tolga Sartan yer ald, bir Özel Kuvvet Timinin hikayesinin anlatld Söz dizisinde Klçn hayat verdii çolak karakteri, Bir terör örgütünün lideridir. çolak zeki, kurnaz ve zalimdir. çkarlar uruna küresel güçlerle ibirlii yapmaktan çekinmez. lkeleri ve ahlak yoktur. Kardeinin ölümünden sorumlu tuttuu için Kdemli Üstemen Yavuzla olan kiisel hesabn görmek için her türlü yolu denemektedir.

Ana Sayfaya Git