Su deposunda akıntıya kapılan işçi kayboldu

VAN’ın Erciş İlçesi Yukarı Işıklı Mahallesi'nde bulunan ve yaklaşık 170 bin nüfuslu ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana su deposundaki arızayı gidermeye çalışan işçilerden İrfan işleyen (47), akıntıya kapılıp kayboldu. İşleyen'in bulunması için belediye, AFAD ve UMKE ekipleri çalışma başlattı.

Haberler 26.09.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VANn Erci lçesi Yukar Ikl Mahallesinde bulunan ve yaklak 170 bin nüfuslu ilçenin içme suyu ihtiyacn karlayan ana su deposundaki arzay gidermeye çalan içilerden rfan ileyen (47), akntya kaplp kayboldu. leyenin bulunmas için belediye, AFAD ve UMKE ekipleri çalma balatt.

Olay, saat 10.00 sralarnda ilçe merkezine yaklak 10 kilometre uzaklkta bulunan Yukar Ikl Mahallesi yaknnda bulunan ana su deposunda meydana geldi. Su deposunda meydana gelen arzay gidermek için 8 içi bölgeye gitti. Ana boru önünde çalma yaplrken, içilerden rfan leyen, bir anda dengesini kaybederek, debisi yüksek olan suya kaplarak sürüklendi.

AKINTIYA KAPILDI

Yannda bulunan arkadalarn çabalar sonuç vermeyince hemen yardm istendi. Bunun üzerine bölgeye çok sayda i makinesi ve çalma yapacak olan içi sevk edildi. Jandarmann da görev ald bölgede yaplan tüm çabalara ramen kaybolan leyenin izine rastlanmad. leyenin debisi yüksek suyla birlikte uzun mesafe sürüklendii tahmin edilirken, bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri de gönderildi.

4 çocuk babas leyenin bulunmas için çalmalar devam ederken, olay haber alp su deposunun bulunduu bölgeye gelen yaknlar ise sinir kirizi geçirdi.

Ana Sayfaya Git