Suada'ya cami yaplacağı iddialarına Topbaş'tan son dakika yanıt

Suada'ya cami yapılacağı konusunda açıklama İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yapıldı. Suada'ya cami yapılacağı konusunda ortaya atılan iddiaları kati bir dille yalanlayan Topbaş, net bir dille tavrını sergiledi

Haberler 13.06.2017 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suadaya cami yaplaca konusunda açklama stanbul Belediye Bakan Kadir Topba tarafndan yapld. Suadaya cami yaplaca konusunda ortaya atlan iddialar kati bir dille yalanlayan Topba, Bamsz Meclis üyemiz gündem d bir konuma yapmtr. Galatasaray adasna cami yaplmas gündemimizde olmad gibi bir çalma içinde de deiliz dedi.

stanbul Büyükehir Belediye Bakan KadirTopba, BB Bamsz Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahinin bugünkü Meclis toplantsnda, Galatasaray Spor Kulübünün iletmecisi olduu Suadaya cami yaplmas önerisiyle ilgili açklama yapt.

Topba, yapt yazl açklamada, Bamsz Meclis üyemiz gündem d bir konuma yapmtr. Galatasaray adasna cami yaplmas gündemimizde olmad gibi bir çalma içinde de deiliz. ifadesini kulland.

Bamsz Meclis üyesi Sipahi, bugün gerçekletirilen Belediye Meclis toplantsnda gündem d söz alarak konumu, Suaday, ülkemize darbe giriiminde bulunan FETÖ mensubu olan üyelerini ve örgüt üyelii suçundan ihraç edemeyecek kadar omurgasz olan bir kulüp yönetimine haksz olarak tahsisini devam ettirmek yerine, 15 Temmuzda ehitler veren ve darbecilere kar dimdik ayakta duran milletimize tahsis edelim. Gelin bütün dünyann gözü olan, stanbulumuzun incisi Boaza bir mabet ina edelim. teklifinde bulunmutu.

Ana Sayfaya Git