Sultanbeyli'de kahvehane baskını!

Sultanbeyli'de kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı da 4 kişi yaralandı

Haberler 30.11.2016 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Sultanbeylide kahvehane baskn. Kahvede oturan kiilerin olduu srada otomobil ile gelen saldrganlar, ate açt. Kurun isabet eden ve cam krklarndan atkilenen 4 kii yaraland

Olay, Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar Caddesinde bulunan bir kahvehanede saat 21.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre kimlii belirsiz kii ya da kiiler, plakas belirlenemeyen otomobille kahvehane önüne geldi. Saldrganlar, otomobilin içerisinden kahvehaneye kurun yadrd.

4 kii yaraland

Saldrda, 1 kii bacana isabet eden kurunla, 3 kii de krlan camlarn üzerlerine frlamasyla yaraland. Bildirilmesi üzerine olay yerine, çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Yarallar, ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü. Terör polisleri ise zhl araçlar ile gelerek çevrede güvenlik önlemi ald. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Polis ilk aratrmalarnn ardndan saldr olayn, kahvehane sahibine husumetli olan kiilerin gerçekletirmi olabilecei ihtimali üzerinde duruyor.

Görgü tan olay anlatt

Olay srasnda kahvehanede bulunan bir vatanda ie yaanan olayla ilgili, Bir araba geliyordu. Orada iki arkada vard. Silahlarn görmedim. Otomobil ile geldiler. 4 tane yaral vard. Ben içerideydim. Sesi duyar duymaz yere yattm. Arkadalar yere yatn dedim. Herkes yere yatt. Yaralananlar arkadalarmz dedi.

Ana Sayfaya Git