Suriyelilerle büyük gerginlik

Başkent Ankara Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'nde Suriyelilerle halk arasında çıkan gerginlik kavgaya dönüştü, 1 kişinin çıkan kavgada yaralandığı öğrenildi.

Haberler 04.07.2017 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakent Ankara Yenimahalle ilçesine bal Demetevler Mahallesinde Suriyelilerle halk arasnda çkan gerginlik kavgaya dönütü, 1 kiinin çkan kavgada yaraland örenildi.

Edinilen bilgilere göre; Yenimahalle ilçesine bal Demetevler Mahallesinde yaayan vatandalarla Suriyeli mülteciler arasnda gerginlik yaand. 2. Cadde üzerinde cereyan eden gerginliin ksa sürede kavgaya dönümesi üzerine taraflar ta ve sopalarla birbirlerine saldrd. Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bölgeye gelen vatandalarn da olaya dahil olmasyla mahallede korku dolu anlar yaand. Meydana gelen kavgada bir kii yaraland.

Mahalle sakinlerinin ihbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. çok sayda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracyla (TOMA) mahalleye giren çevik kuvvet ekipleri, gruba biber gaz ve tazyikli suyla müdahale etti. Yaral ahs, olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altna alnd. Mahalledeki çok sayda iyeri de kavga srasnda hasar gördü.

Ana Sayfaya Git