Suruç'ta mezarlık temizlikleri KHK sonrasında ilk kez yapılmaya başladı

Suruç'ta KHK kapsamında ulaşan hizmetlerde mezarlık temizleri de başladı

Haberler 01.12.2016 - 18:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suruçta ilk kez mezarlklar temizlendi

- çileri Bakanlnca KHK kapsamnda hizmetlerin ulat anlurfann Suruç ilçesinde ilk kez mezarlkta temizlik hizmeti verilmeye baland

ANLIURFA (AA) - çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname gerei Suruç Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Tark Açkgöz, yllardr kendi haline terk edilmi ilçedeki mezarlklarda temizlik çalmas balatt.

Açkgöz, yaklak 3 ay önce yaplan görevlendirme sayesinde hizmetlerin youn bir ekilde sürdüü anlurfann Suruç ilçesinde vatandalar hak ettii hizmetle buluturulmaya devam ediyor.

Yürütülen hizmet seferberlii kapsamnda cadde ve sokaklarn temizlendii ilçede, halkn taleplerini iletmesi için beyaz masa birimi kuruldu.

Belediye Bakan Vekili Açkgöz, birime gelen youn talep üzerine ilçedeki iki mezarln da temizlenmesi için talimat verdi.

Açkgöz, gazetecilere yapt açklamada, mezarlklara önem verdiklerini belirterek, lçe merkezindeki mezarlklarmzda maalesef imdiye kadar tek bir temizlik bile yaplmam. O bölgede ekiplerimiz hemen inceleme yapyor. Mezarlklarmzn eksiklikleri tamamlanyor. Kuruyan otlar ve çöpler toplanyor. Bu konuda çok sayda ikayet aldk. Oluturduumuz ekiplerimizi mezarlklara yönlendirdik. Bundan böyle mezarlklarda temizlik çalmalarn rutin bir ekilde yapacaz. Halkmz unu iyi bilsin ki; en ufak ikayetleri dahi dikkate alnyor. Onlar için hizmet etmeye devam edeceiz. diye konutu.

Suruçlu vatandalardan Hüseyin Güne de mezarlklardaki hizmet sayesinde yaknlarnn mezarlarn daha rahat ziyaret edebildiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git