Survivor 10 Şubat 2017 sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi, Sevgililer günü?

TV8’in heyecan dolu programı Survivor 2017’de 10 Şubat Cuma akşamı sembol oyunu oynandı. Peki, 10 Şubat sembol oyununu kim kazandı, Survivor sembolleri kim topladı, kimin kaç sembolü var, Survivor 2017 10 Şubat sembol oyununda erkeklerde kim kazandı, kızlarda kim kazandı, sembol oyununda ödül neydi?

Haberler 10.02.2017 - 23:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

RECEP KAYA

10 ubat 2017 Cuma akam Survivorda Alp Krann sunumuyla sembol oyunu oynand. Kyasya mücadelelerin yaand, heyecann zirvelere çkt 10 ubat sembol oyununda müthi çekimeler yaand. Peki, 10 ubat Survivor 2017 sembol oyununu kim kazand, sembol oyununda ödül neydi, 10 ubat erkekler sembol oyununu kim kazand, kzlar sembol oyununu kim kazand, sembol kolyelerini kim ald, kimin kaç sembolü var? te cevab

ERKEKLERDE GÖNÜLLÜLER YNE YOK!

10 ubat 2017 Survivorda geçtiimiz haftalarda olduu gibi bu hafta da Gönüllülertakmnn erkekleri baarl olamad. Survivor 2017 Ünlülerin baarl iki ismi Serhat Akn ve Sedat Ünlüleri srtlarnda tad. çlgn Sedat yar finalde Gönüllülerden Gökhan, Serhat Akn ise Gönüllülerden Volkan çetinkayay malup ederek finale yükselen iki isim oldu. Survivor 10 ubat sembol oyunu erkekler finalinde Serhat Akn ve Sedat karlat. Sedat ilk oyuda Serhat Akn malup edip 1-0 öne geçti, ikinci mücadele de çok çekimeli geçmesine ramen, atlardaki müthi baars sayesinde çlgn Sedat 2-0 yapt durumu ve sembolü kapt. 10 ubat Survivor 2017 Cuma akam sembol oyunu erkeklerde kazanan isim Sedat oldu.

SEMBOL OYUNU KIZLARDA BÜYÜK çEKME!

Survivor 2017 10 ubat kzlar sembol oyununda ilk olarak Gönüllülerden Burçak ve Ünlülerden Sabriye kar karya geldi ve Burçak Sabriyeyi eledi. Daha sonra Pnar ve Elif karlat, Elif de Pnar elemeyi baard ve Ünlüler takmndan ki kz elemi oldu. Gönüllülerin güçlü ismi Berna Keklikler ile Ünlülerin dal rekortmeni ahika karlat. ahika güçlü Berna Keklikleri eledi ve Ünlüler kzlarnn önünü açt. Daha sonra Ünlüler takmnn en iyi kadn yarmacs Sema ile Gönüllülerden Tuçe Melis karlat. Sema atlarda 3te 3 yapt ve Tuçe de sembole veda etti. Burçak sonra Berna Öztürkü eledi. Sema ve Elif karlamt, baa ba giden mücadele sonrasnda Sema kazanan taraf oldu ve ilk finalist oldu. Burçak ve ahika kar karya geldi, Semann rakibi merak ediliyordu. Burçak da ahikay eleyerek ikinci finalist oldu ve finalde Semaya rakip oldu. Sema Burçak yendi ve kzlarda sembol oyununu kazand. 10 ubat 2017 akam sembol oyunu kzlarda sembol Semann oldu. Sema sembol oyunlarndaki baarsyla dikkatleri üzerine çekti.

SEMBOL OYUNUNDA ÖDÜL NEYD?

Survivor 2017de son sembol oyununda 10 ubat Cuma akam ödül neydi diye merak ediliyordu. Googleda da 10 ubat sembol oyununu kim kazand sorusu da trend oldu. Survivor 10 ubat 2017 sembol oyununda kazanan takmdan baz yarmaclar tost yiyecekti ve sevgililer günü için elerine, sevgililerine veya ailelerine not göndereceklerdi. Sembol oyunu erkeklerde ve kzlarda Ünlüler takm kazand için bu ödül de Ünlülerin hakk oldu. Sema ve Sedat sembolleri kazanan kiiler olduklar için yanlarna arkada seçip beraberlerinde ödüle götürmeliydiler. Peki, Sedat kimi seçti, Sema kimi seçti?

10 ubat sembol oyununda kazananlarn ödülü paylaaca üç ismi sordu Alp Kran. Sema; Tark Mengüç, Furkan Kzlay ve lhan Mansz seçti. Sedat; Serhat Akn, Fatih Hürkan ve Berna Öztürkü seçti. Bu sekiz yarmac mor odaya girip Tost yediler.

Ana Sayfaya Git