Survivor 11 Mart 2017 Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kimler? Hedefte bu kez o var

TV8’in reyting rekortmeni Survivor 2017’de 11 Mart akşamı ada konseyi gerilimi ve heyecanı vardı. Survivor 2017 11 Mart ada konseyinde Ünlüler takımında en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, eleme adayları kimler oldu, Sedat kimi söyledi, Survivor 2017’de 11 Mart Ünlülerde kim potaya girdi?

Haberler 12.03.2017 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017de heyecan git gide yükseliyor. 11 Mart 2017 Cumartesi akam dokunulmazl kaybeden yine Ünlüler takm oldu. Bireysel dokunulmazlk oyununu Sedat kazand. Ünlüler ada konseyinde Survivor 2017de 11 Mart akam kimin ismi yazld, kim kimi yazd, Sedat kimin ismini verdi, Survivor 11 Mart eleme adaylar kimler oldu, Ünlülerde potaya kim çkt, Survivor 11 Mart kim eleme aday? te tüm konsey detaylar

ÜNLÜLERDE STRESL BR KONSEY

Ünlüler takm bir kez daha Survivor 2017de ilk dokunulmazl kaybetti ve bireysel dokunulmazlk oyununu çlgn Sedat kazand. Sedat kimi söyledi, kimin ismi en çok yazld sorular yantn beklerken oylama balad ve yarmaclar isim yazmaya geçti. Ünlüler takmnda ismi en çok yazlan isim bu kez deiti ve ahika oldu. ahikann Ünlüler takmnda 5 kez ismi yazld, Sabriyenin 2 kez ismi yazld ve Fatihin de 3 kez de Sedatn yazld. 11 Mart Survivor 2017de ilk eleme aday ahika oldu.

AHKA: ZORLUKLAR BZ GÜçLENDRYOR

ahika: Zor, ama zorLuklar hep bizi güçlendiriyor. Buraya gelmeden önce 8inci dünya rekorunu krp geldim. 7-8 ay ailemi göremedim. Benim mücadelem devam ediyor ve yani ben eleme aamasna hayatmda çok geldim, her eyin bitti dediim an çok oldu. Mücadelem devam etti hep. O yüzden her eyin sona erdi, bitti demek istemiyorum buradan bir çka geçeceimi düünüyorum. Bundan sonras Allahn takdiri ve seyircinin takdiri

KNC ELEME ADAYI YNE AIRTTI!

Peki, Survivor 2017 11 Mart Cumartesi ikinci eleme aday kim oldu, Sedat kimi söyledi? Acun Ilcal Sedata söz verdi ve çlgn Sedat; Geldiimizden beri, aramzda çok bo sebeplerden dolay kavga oldu ve bu devam etti. Birçok sefer o da bana kötü kelimeler kulland ben de cevap verdim. El öpmekle aln almaz dedim, o da farkl anlald. Özür dilemek erdemliktir, büyük olarak sen niye gelmedin oldu. Ondan dolay çok geni ve detayl söylemeye gerek yok. O sürdürdükçe böyle devam edecek. Tartmak istemiyorum, kötü söze gerek yok. Daha sakin olmaya çalacam onun için Adem diyorum ben diyerek ikinci eleme adayn da Adem olarak belirledi.

ADEM: SAVAI BEN BALATMADIM

Adem: Hiç beklemiyordum, benim için sürpriz oldu bu karar. Zaten aramzda bir anlamazlk var. Sayg duyuyorum, onun düünceleri. Sayg seviyesini hep beraber birçok arkadalarmzla atk, bu sava ben balatmadm. Benim kriterimde sava balatan kii bitirir, ben sava devam ettiren kiiyim. Zemin kaydrma konusunda gerçekten kendisi çok iyi. Bunun için de kutluyorum kendisi. Bizden tecrübeli bir insan neticede. Sonuçta ikimizin elinde meale var, ya benimki söner, ya onunki söner buradan çkar gideriz diye duygularn paylat.

Survivor 2017 11 Mart akam Ünlüler takmndan eleme potasna girenler ahika ve Adem oldu. Acun Ilcal yarnn çok kritik bir gün olduunu belirtti. Dier iki eleme adaynn kim olaca 12 Mart dokunulmazlk oyunundan sonra belli olacak.

Ana Sayfaya Git