Survivor 12 Mart 2017 kimler eleme adayı, kimin ismi yazıldı, potadaki isimler? İlhan Mansız kimi söyledi

TV8’in en heyecanlı yarışması Survivor 2017’de müthiş bir Pazar akşamı vardı. Dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık ve tabii ki ada konseyi. İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler konseyde kimi eleme adayı gösterdi, 12 Mart Survivor 2017 kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, Survivor 2017 12 Mart kimler potaya girdi, İlhan Mansız kimi söyledi?

Haberler 13.03.2017 - 00:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

NURDAN AAR

Survivor 2017 12 Mart Pazar akam izleyicinin azn açkta brakmay baard yine. Ünlüler ve Gönüllüler takm, haftann ikinci dokunulmazlk oyununda kar karya geldi. Final etabna kalan 12 Mart dokunulmazlk oyununu Gönüllüler takm kazanmay baard. Geçtiimiz hafta da Gönüllüler kazanm ve Ünlüler takmndan Tark Mengüç elenmiti. Bu haftaki iki dokunulmazl da Gönüllüler takm kazannca, Ünlüler takmndan bir kiinin eksilecei kesinleti. 12 Mart Survivor 2017 ada konseyi balad. Survivor 2017 12 Mart konseyde kimin ismi yazld, 12 Mart eleme adaylar kimler, Ünlülerde 12 Mart konseyinde kimler potaya girdi, lhan Mansz kimi söyledi?

ADA KONSEYNDE ÜNLÜLER GERLM

12 Mart 2017 Survivor ada konseyinde Ünlüler takmnda gerginlik vard. Acun Ilcal Fatih ve lhan Mansz arasndaki gerilime deindi, iki isim de karlkl görülerini belirtti ve oylama balad. Peki, Ünlüler takmnda kim kimi yazd, en çok kimin ismi yazld? Oylamaya Fatih balad ve Fatih, Sabriyeyi yazd. Serhat, lhan Mansz, Furkan gibi birçok isim Fatihi yazd. Acun Ilcal oylar saymaya balad ve en çok ismi çkan yarmac üçüncü gitme aday olacakt Ünlüler takmndan. 2 kez Sabriye, 6 kez de Fatihin ismi yazld.

LHAN MANSIZ KM SÖYLED?

Survivor 2017de 12 Mart Ünlüler konseyinde, bireysel dokunulmazl kazanan isimlhan Mansz olduu için dördüncü eleme adayn o söyleyecekti. Peki, lhan Mansz kimi söyledi?

lhan Mans u haftalarda arkadalar azaldkça dokunulmazln ne kadar önemli olduunu anlyoruz. Dördüncü aday çkarmak zorundaymki takm menfaatlerini ön planda tutmak zorundaym. Semann yokluunda kendisine daha çok i dütüünü biliyor, Sabriyenin de yükseliini görmezden gelmem mümkün deil, gitmemesi dileiyle Pnar diyorum dedi ve dördüncü eleme aday Pnar oldu.

FATH: YA OLARAK BÜYÜK OLABLRM

Fatih; Acun Bey, burada beni çoketkileyen faktörler var ve bu faktörlerden dolay kendi performansmbulamadm. Performans olarak zayf olduumu biliyorum.Ama ben hiç iyi olmayacam anlamna gelmiyor. Ya olarak büyük olabilirim. Ama ben hayatm boyunca ne saygm, ne terbiyemi, ne ahlakm hiçbir zaman yitirmedim. Ada hayat gerçekten çok zor, her türlü zorluk var. Kalbi bilen Allah, ben o Allaha snyorum ve burda kalmak istiyorum ve bunu göstermek istiyorum diyerek duygularn paylat.

PINAR: BUNU HSSETTM

Survivor 2017 Ünlüler takmnn güçlü ismi Pnar; Açkças hem sürpriz oldu, hem de hislerime güvenirim bunu hissettim. lhana krgn deilim, bu hafta performans düüklüü, motivasyon kayb veya isteksizlik söz konusu deil. Benim yaadm fiziksel sakatlklar veya eksiklikler sebebiyle bu haftaki iki oyunda da iyi eyler baaramadm. Ben Survivor boyunca takm menfaatini düündüm. Özeletiri yapmakta saknmadm. Ben kendi üzerime düeni yapmadm zaman herkesten daha çok üzülüyorum. Dört arkadaz potada ve birimiz gitmek durumunda. Halkn takdirine brakyorum diye konutu.

DÖRT K ELEME ADAYI!

Survivor 12 Mart 2017de ada konseyinde Ünlüler takmnn üçüncü ve dördüncü gitme adaylar da belli oldu. Cumartesi ahika ve Adem eleme aday olmutu, Pazar akamki konseyde de Fatih ve Pnar üçüncü ve dördüncü eleme adaylar oldu. Eleme potasna giren dört isimden biri Sal günü elenecek ve Survivor maceras son bulacak.

Ana Sayfaya Git